KOMENTAR NA INA-MOL

ŠPRAJC OPET BRILJIRAO: ‘Nema boljeg nego kad posluješ s partnerom koji se u posao uopće ne razumije. A to je dokazano Hrvatska’

Zoran Šprajc na samo je sebi svojstven način prokomentirao slučaj Ina-MOL i sastanak Orbana i Plenkovića.

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc briljirao je u utorak navečer komentiravši slučaj Ina-MOL i sastanak hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i mađarskog mu kolege Viktora Orbana.

[VIDEO] PLENKOVIĆ SE SASTAO S ORBANOM U BUDIMPEŠTI PA ODBRUSIO SRPSKOM NOVINARU: ‘Jeste li vi u Hrvatskoj ili u Beogradu?’

“Već smo davno rekli da će Mađari vrlo rado vratiti Inu nazad Hrvatskoj, naravno, ako za nju damo više nego što smo dobili. Jer nema boljeg posla nego kad nešto jeftino kupiš, potrošiš i onda skupo prodaš. Naravno, za takav posao vam treba partner koji se uopće ne razumije u posao, a Hrvatska je dokazano, idealan takav partner”, poentirao je Šprajc.

Podsjetimo, Orban i Plenković susreli su se ranije u utorak u Budimpešti i razgovarali o eventualnom otkupu MOL-ovih dionica u Ini.

“Mađarska bi željela izaći iz tog pitanja što je prije moguće na pravičan način, a pravičan način je, po vama, ako ja to dobro shvaćam, da Inu dobijete natrag”, izjavio je nakon sastanka Orban.

Povratak na Net.hr