banner

FAMOZNI SUDAR TITANA

ŠPRAJC O SASTANAKU MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA: ‘Tresla se brda, a rodio se miš. U ovom slučaju, dva miša!’

‘Nakon tri i po sata koliko je trajala sjednica, stanje sigurnosti u državi je potpuno isto kao i prije sjednice, ali najvažnije je da su njih dvojica dobro i da opet mogu skupa na kavu i kifle’

Konačno se dogodio taj famozni i dugočekivani sudar titana, sastanak na vrhu kakvog svijet nije vidio. Oči u oči dvojica najljepših, najpametnijih, najboljih sinova hrvatskog naroda, političkih genija zbog kojih su se dva mjeseca tresla brda, ali kako to obično biva, na kraju se rodio miš. U ovom slučaju dva miša, komentirao je Zoran Šprajc za RTL.

Andrej Plenković i Zoran Milanović konačno su prevladali žestoke nesuglasice oko toga tko je kome dužan kiflu, tko koga treba gdje zvati, tko ima većeg, tko manjeg, hoće li im promaja pokvariti frizuru te su se našli na Markovu trgu, na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost. Nakon tri i po sata koliko je trajala sjednica, stanje sigurnosti u državi je potpuno isto kao i prije sjednice, ali najvažnije je da su njih dvojica dobro i da opet mogu skupa na kavu i kifle.

Bar tako se može iščitati iz toga što kaže premijer i što kaže Predsjednikov Facebook koji o tome ništa ne kaže, a kad ništa ne kaže znači da nema primjedbi na ribu i vino. Premijer Plenković je nakon sjednice izjavio kako nije bilo nikakvih problema između njega i predsjednika tokom razgovora. “To samo vi koji niste bili na sastanku mislite da je bila tema” odgovorio je Plenković na upite novinara.

ZAVRŠENA SJEDNICA VIJEĆA ZA NACIONALNU SIGURNOST; Plenković otkrio je li mu bilo ugodno s Milanovićem: ‘Nismo se rukovali, u tome smo konzistentni’

POLITIČKI ANALITIČAR OTKRIO TKO JE ‘POBJEDNIK’ NATEZANJA – PLENKOVIĆ ILI MILANOVIĆ: ‘Kriza je konačno okončana’

Povratak na Net.hr