Play ponuda

SPLITSKA POLICAJKA SANKCIONIRANA: / Nagovarala kolege da odbije predati Cesarea ocu

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Policajka PU Splitsko-dalmatinske putem Facebooka je kolege pozivala na bojkot te presude, a napisala je da će i sama pokušati spriječiti kolege u njezinom izvršenju.

13.3.2018.
17:07
Ivo Čagalj/PIXSELL
Play ponuda

Splitsko-dalmatinska policajka je na svojem Facebook profilu pozivala kolege na bojkot izvršenja pravomoćne sudske presude u slučaju dječaka Cesarea u Splitu.

Image
ODGOĐENA OVRHA MALOG CESAREA: /

Devetogodišnji dječak do daljnjeg ostaje kod majke Nine Kuluz u Splitu

Image
ODGOĐENA OVRHA MALOG CESAREA: /

Devetogodišnji dječak do daljnjeg ostaje kod majke Nine Kuluz u Splitu

Htjela i sama spriječiti policajce u izvršenju presude

Naime, dječak je još prošle godine prema toj presudi trebao biti predan ocu Alessandru Avenatiju u Italiju. Policajka PU Splitsko-dalmatinske putem Facebooka je kolege pozivala na bojkot te presude, a napisala je da će i sama pokušati spriječiti kolege u njezinom izvršenju. Nakon toga je dobila usmeno upozorenje rukovoditelja MUP-a jer je netko prijavio njezinu objavu na Facebooku, a Unutarnja kontrola MUP-a je utvrdila da je prijava istinita, piše 24 sata.

Usmeno je upozorena

'Obavještavamo vas kako smo nakon pregleda objavljenog komentara policijske službenice na društvenim mrežama obavili potrebne provjere i nakon provedenog postupka smatrali potrebnim službenici ukazati kako navedeno komentiranje nije prihvatljivo, radi čega je ista usmeno upozorena da se ubuduće suzdrži od sličnih neprihvatljivih komentiranja na društvenim mrežama. Napominjemo kako službenica nije bila angažirana u izvršenu bilo koje službene radnje u predmetnom postupku', stoji u priopćenju splitske policije za 24 sata.

Play ponuda
Play ponuda