Kerum sebi dao peticu, i to podcrtanu!

“Želim ti sriću, zdravlje i dobar rad. Mi smo dali izvješće, onakvo kakvo je. Želim novom gradonačelniku ugodan rad u Banovini, da postigne uspjeh”, kazao je Kerum Baldasaru.

Ivo Baldasar preuzeo je dužnost splitskog gradonačelnika od Željka Keruma.

Ulazak Baldasara i njegovih zamjenika Aide Batarelo i Gorana Kovačevića u zgradu Banovine dočekan je toplim i dugim pljeskom, a sama ceremonija primopredaje dužnosti protekla je u protokolarnom, ali i prijateljskom, suradničkom ozračju.

‘Bila mi je čast biti gradonačelnik’

“Želim ti sriću, zdravlje i dobar rad. Mi smo dali izvješće, onakvo kakvo je. Želim novom gradonačelniku ugodan rad u Banovini, da postigne uspjeh i dobro surađuje sa službenicima. Bila mi je čast biti gradonačelnik Splita. Ponosan sam na to!”, rekao je Kerum. Izrazio je želju za suradnjom u Gradskom vijeću u kojem njegova stranka ima pet vijećnika.

Baldasar je zahvalio na odlično organiziranoj primopredaji i emotivnom dočeku.

Reorganizacija Gradske uprave

“Nadam se da ću opravdati povjerenje onih koji jesu i onih koji nisu glasali za mene”, rekao je Baldasar i najavio reviziju poslovanja i reorganizaciju Gradske uprave.

“Preuzimamo loše financijsko stanje, a vidjet ćemo koliko je loše”, rekao je novi gradonačelnik. Na traženje novinara da ocijeni svoj rad, Željko Kerum je rekao:
“Petica i to podcrtana!”.

Odmah nakon primopredaje vlasti Baldasar je počeo s poslom. Otišao je na konferenciju o malom hotelijerstvu, na kojoj je i ministar turizma Darko Lorencin, a potom na sastanak u Policijsku upravu na razgovor o Gay Prideu u subotu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr