ŠPANJOLCI VJERUJU DA SU NAŠLI LEŠ NESTALOG MLADOG SPLIĆANINA: / Tijelo je bilo blizu popularnog planinarskog odredišta

Poslije velike potrage u kojoj je sudjelovalo više od 50 policajaca, španjolska policija je izvijestila kako vjeruje da je pronašla tijelo Hrvata te je pretražila mjesto

5.3.2021.
12:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policija u Španjolskoj vjeruje da je pronašla tijelo 27-godišnjeg Hrvata iz Splita Mavre Božičevića čiji je nestanak prijavljen 1. prosinca u Madridu.

Kako piše Euro Weekly News, tijelo muškarca pronađeno je nedaleko od Madrida, u općini Gargantilla de Lozoya. Poslije velike potrage u kojoj je sudjelovalo više od 50 policajaca, španjolska policija je izvijestila kako vjeruje da je pronašla tijelo Hrvata te je pretražila mjesto.

Naime, to mjesto je bilo zadnje što se pojavilo u pretraživanjima na Mavrinom računalu. Nakon pretrage rijeke Lozoya od nekoliko sati, policija vjeruje da je pronađeni Leš Mavro Božićević koji je od 26. listopada radio u Madridu.

Zadnji put viđen na kolodvoru

Tijelo je pronađeno kraj jednog vijadukta te na njemu nije bilo tragova nasilja. Osobe koje su poznavale nestalog mladića tvrde da od svog dolaska u Španjolsku nije stekao puno prijatelja i da bi obično ostajao kod kuće. Zadnji put Mavro je viđen na autobusnom kolodvoru u manjem gradu Buitrago de Lozoya, par kilometara od mjesta pronalaska leša.

Svjedoci kažu da je Mavro na kolodvoru popio kavu te da sa sobom nije imao ništa osim torbice. Premda je riječ o području popularnom među planinarima, mladić sa sobom nije imao odgovarajuću obuću za penjanje u planine kao ni opremu za planinarenje. Nije bio dostupan jer je izvadio karticu iz mobitela i bateriju.

Mavro je prijavljen kao nestao kada se 27. studenoga nije pojavio na poslu u Ericssonu gdje je radio kao programer. Posljednji put obitelj se s njim čula navečer 30. studenoga.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali