TUŽBA PALA U VODU

‘SOTONO, NE MOŽEŠ MI NIŠTA! ISUSOVA KRV ME ŠTITI’: MIP odbio Hanžekovića, Pernaru ostaje zastupnički imunitet

Mandatno-imunitetno povjerenstvo Hrvatskog sabora na današnjoj je sjednici većinom glasova odbilo skinuti zastupnički imunitet Ivanu Pernaru iz Abecede demokracije čime je u vodu pala tužba za klevetu koju je protiv njega podnio odvjetnik Marijan Hanžeković.

Pernar je na Facebooku objavio da je jedini protiv ovakve odluke bio HDZ-ov zastupnik Tomislav Klarić.

HANŽEKOVIĆ TUŽI PERNARA: ‘Bog me štiti od monstruma. Isuse, predajem imunitet u tvoje probodene ruke’

Uz Pernara stali i vladajući i oporbeni članovi MIP-a

“Želim se prije svega zahvaliti Bogu jer sam svoju sudbinu predao u njegove ruke, potom svima koji su se molili da ne padnem u ruke masona koji me tuži, potom svim kolegama iz MIP-a koje su stali uz mene neovisno o stranačkom opredjeljenju, a onda i svima vama koji me podržavate u ovoj neravnopravnoj borbi. Jedini član MIP-a koji je stao na stranu Hanžekovića (za skidanje imuniteta) je HDZ-ov Tomislav Klarić.

U moju obranu stali su Žarko Tušek (HDZ), Darko Parić (SDP), Damir Felak (HDZ), Josip Križanić (HDZ), Miroslav Šimić (MOST) i Nada Turina Đurić (HNS)”, napisao je Pernar u svojoj objavi.

“Otvorio sam usta kada je on počeo blatiti mene”

Hanžeković je tužio Pernara zbog toga što ga je ovaj u više navrata javno nazvao ‘monstrumom’. Pernar ni uoči sjednice MIP-a nije štedio Hanžekovića.

“Ja znam da je on mason, da je sklopio pakt s vragom. Neka me tuži, istina je na mojoj strani. Sotono, odlazi od mene, makni se od mene. Krv Isusa Krista me štiti i ti mi ne možeš ništa, nakazo!”, poručio je Pernar. Dodao je da je “otvorio usta” kada je Hanžeković počeo blatiti njega.

PERNAR ZAVAPIO U SABORU: ‘Molim vas, zaštitite me od tog čovjeka. Nemojte dopustiti čudovištu da me maltretira!’

PERNAR SE JAVIO NA FEJSU: ‘Masonu Hanžekoviću je dao da odgovara na pitanja bez prekida, a meni je to uskratio’

 

 

Povratak na Net.hr