Play ponuda

ŠOKANTNE OVRHE: / Kninjane uoči blagdana Svih svetih na grobovima dočekalo neugodno iznenađenje

Image

Građane Knina neugodno su iznenadile naljepnice koje su uoči blagdana Svih svetih zatekli na grobnim mjestima. Ostavila ih je gradska tvrtka: ČISTOĆA I ZELENILO d.o.o.

1.11.2016.
18:53
Play ponuda

'Ovo grobno mjesto nema evidentiranog korisnika u grobnom očevidniku i položajnom planu grobnih mjesta i grobnica, za isto nije plaćena grobna naknada 10 (deset godina). Temeljem te činjenice, a sukladno članku 14. Zakona o grobljima (NN 19/98, 50/12) ovo grobno mjesto smatra se napuštenim i može se ponovno dodijeliti na korištenje. Informacije na tel. 022 668 - 169. Upravitelj groblja: ČISTOĆA I ZELENILO d.o.o.', stoji u obavijesti.

shimmer fallback
shimmer fallback

No, takve su se naljepnice našle i na grobovima koji redovito plaćaju svoje račune. 'Kome ispostaviti račun za nanesenu uvredu?', pita se jedan Kninjanin koji je dobio obavijest o neplaćenim računima iako ima sve potvrde kojima može dokazati da je svoje obaveze ispujavao na vrijeme i redovito, pišu 24 sata.

Stanovnici Knina bez obzira jesu li računi plaćeni, upozorenja smatraju uvredom posvećenog mjesta na kojem počivaju njihovi najmiliji. Takve obavijesti je, kažu, trebalo poslati poštom i izbjeći skrnavljenje grobnica i javno sramoćenje neplatiša.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda