SNIMKA OTKRILA UKRADENI BICIKL U KUĆI OBITELJI KOJA JE SUDJELOVALA U PUCNJAVI: / 'Posvijetlili smo sliku, stvarno se vidi'

Kod Sarajke Zaharović mogao bi se nalaziti ukradeni bicikl jedne djevojke iz Zagreba

14.9.2018.
16:15
Index/Screenshot/Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan je korisnik forum.hr-a uočio na jučerašnjoj Indexovoj snimci razgovora sa Sarajkom Zaharović, povodom divljačke pucnjave kod Osnovne škole Vukomerec, da se u pozadini nalazi bicikl, navodno, identičan ukradenom.

OTKRIVENA POZADINA OBRAČUNA U VUKOMERCU: Sve je navodno počelo zbog duga; ‘Nećeš pokopati supruga dok ne vratiš novac’

Djevojka je 95% sigurna da je riječ o njezinu biciklu

"Prije izvjesnog vremena djevojci iz Zg ukraden bajk Kross. Tužna zbog krađe objavi na fb u grupi da joj maznuli bajk i da ako ga tko gdje skuži javi i tako to kako inače ide u takvim situacijama. E sad zanimljiv dio priče. Neki dan pucnjava u Vukomericama ( Zg) Dugogodišnje razmirice romskih obitelji dovele do puškaranja kalašnjikovima.

O tom naravno svi portali izvještavali i među fotkama aktera sukoba jedam dečko sa fb skuži bajk u pozadini koji mu se učinio kao ovaj što je cura prijavila da je ukraden. Ona zaključila da je 95% njezin bajk. naravno mora opet na muriju, prijava i naravno potvrda da je to baš taj bajk. Uglavnom priča miriše na sretan kraj.

A i svoj dio pomoći i rasvjetljavanje krađe dao je i naš član ove grupe JAKO aktivan u zaštiti bajkova protiv krađe. Zanimljivo je da je dečko skužio bajk koji se jedva vidi u pozadini. Kasnije je naš član foruma sliku posvijetlio i stvarno se vidi bajk kakav je i ukraden", napisao je na Forumu.hr korisnik pod imenom"omahen".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali