SULUDA ZABAVA

SNIMKA OTKRILA BALAVE DELINKVENTE KOJI SU SKRIVILI ISPUST KANALIZACIJE U DUBROVNIKU: ‘Najlakše je bilo reći ‘prokleti Vodovod’

Na snimci se jasno vidi kako mladići ubacuju stalak u kanalizaciju što je na kraju prouzrokovalo kvar

Vodovod Dubrovnik pregledao je kanalizaciju i utvrdio kako je kanal začepljen s nosačem za bicikle iz jednog ugostiteljskog objekta. Dubrovački dnevnik došao je u posjed snimke na kojoj se jasno vidi kako mladići ubacuju stalak u kanalizaciju što je na kraju prouzrokovalo kvar. Tako je zbog navedenog začepljenja došlo do aktivacije incidentnog prelijeva koji je proradio sukladno pravilima struke.

Nosač za bicikle je težak i nije mogao sam upasti u šaht pa su pregledom video kamera potvrđene sumnje da ga je netko namjerno ubacio.

Pohvala upravi Vodovoda Dubrovnik

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na ovaj slučaj putem svog Facebook profila na kojemu je pohvalio upravu Vodovoda Dubrovnik.

“Najlakše je bilo reći ‘prokleta svirepa banda taj Vodovod, ti kreteni’. Pojedinci su požurili proklinjati upravu Vodovoda izričući ‘svirepa ljigava banda, uhvatiti i zatvoriti’ iako do sada u Gradu Dubrovniku ni jedna uprava Vodovoda nije ovoliko truda uložila u rekonstrukciju postojećeg kanalizacijskog sustava, sanaciju i izgradnju novih kanalizacijskih mreža. Ali, odmah se trebalo izreći ‘svirepa ljigava banda uhapsiti i zatvoriti’.

Hoće li se danas netko tim ljudima ispričati? Neće. Ispriku i ne očekujemo. Međutim, ja želim upravi Vodovoda čestitati na svim dosadašnjim postignućima, na svemu onome što su odradili do sada, a puno je toga još ispred njih te vjerujem da će jednako uspješno i dalje odrađivati svoj posao. Uz poruku – nije bitno Što vam govori netko, nego Tko vam govori. A, ljudi sve vide i znaju”, poručio je Mato Franković.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr