Play ponuda

NEŠTO MU JE TANKA PRIČA / Cure novi detalji nevjerojatnog slučaja: Kod pijanog načelnika pronašli mobitel uhićenog narkobosa, evo kako se pravdao

Iz policijskih krugova doznaje se da nije bio obuhvaćen mjerama nadzora te da nije upao u istragu, a ovo ostaje samo disciplinski prekršaj

25.5.2023.
20:14
Play ponuda

Načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zvonimir Petrović smijenjen je s dužnosti i slijedi mu disciplinski postupak zbog nedoličnog ponašanja izvan službe, priopćeno je iz policije.

Priča je zapravo dosta nevjerojatna, javlja RTL Danas, a vezana je uz narkokartel koji je pao ovih dana. S njima uhićen i spomenuti načelnik, kojeg su navodno našli pijanog u restoranu tijekom uhićenja članova narkobande.

Image
S KIM SI, TAKAV SI? /

Policijski načelnik smijenjen jer se u vidno pijanom stanju družio s pripadnikom narkobande kad je uhićen

Image
S KIM SI, TAKAV SI? /

Policijski načelnik smijenjen jer se u vidno pijanom stanju družio s pripadnikom narkobande kad je uhićen

Navodno su našli i mobitel uhićene osobe kod njega, a on je sve pravdao pijanstvom, odnosno da ga je uzeo zabunom.

Iz policijskih krugova doznaje se da nije bio obuhvaćen mjerama nadzora te da nije upao u istragu, a ovo ostaje samo disciplinski prekršaj.

Kolege mu ne vjeruju?

RTL piše da bivši visoko rangirani policijski dužnosnici ne vjeruju u to i smatraju da sve djeluje tanko, a budući da je sam zatražio razrješenje misle da je upleten u slučaj.

Inače, prije pet godina Petrović je kao tadašnji šef zagrebačke kriminalističke policije privremeno udaljen s posla. Tada je navodno spriječio uhićenje jedne osobe također iz krim-miljea.

Riječ je o Ici Matekoviću koji je javnosti postao poznat kao jedan od otmičara malodobnog sina generala Vladimira Zagorca.

Play ponuda
Play ponuda