'ŠVICARSKA KVALITETA'

‘SLAVNA POVIJEST NEMA ZABORAVA’: Pogledajte što se bez imalo srama javno prodaje u Hrvatskoj!

Na jednoj se internetskoj stranici može kupiti pozlaćeni ustaški prsten s Pavelićevim likom i gravurom ‘Za dom spremni’ za 520 kuna.

Na stranici ndhprsten.com nema nikakvih podataka ni kontakta o kojoj tvrtki je riječ. No, na istoj stranici u podnožju se nalazi reklama za web-shop cro-shop.net pa se nekako nameće zaključak da je riječ o istom web-shopu i vlasniku,

Tako u tom web shopu primjerice možete kupiti pozlaćeni sat s NDH grbom čija cijena je 593 kune.

Netko iz Švicarske

O pozlaćenim satovima naziva HOS i NDH već se govorilo i neki portali su pokušali otkriti tko je vlasnik spornog web-shopa. Stranicu je navodno registrirao netko s adresom u Zürichu u Švicarskoj. Internetska stranica cro-shop.net nudi satove i satove Oluja, HOS, Gotovina…

 

 

Sat s grbom NDH

“Satovi su apsolutno vrhunac dizajna i nevjerojatne ljepote. Kvalitet laserske izrade reljefa nije moguće bolje učiniti. Satovi su kompletno pozlaćeni. Ne želimo govoriti od dodatnim činjenicama kao što su ponos i povijesna vrijednost, jer se to sigurno podrazumijeva. Ili za osobnu upotrebu ili kao predivan dar za svaku priliku, a uz našu cijenu, sigurno su pravi pogodak.

Vjerujte, razočarati se sigurno nećete. Posebno ‘Oluja’ sat, nešto ljepše, a u vezi Domovinskog rata, nije viđeno na svijetu. Satove šaljemo plaćanjem pouzećem iz Hrvatske, Njemačke i Švicarske. Sve druge države imaju dodatnu mogućnost plaćanja”, samo je jedan od reklamnih mailova koji već duže vremena primaju građani.

Postavlja se pitanje poduzima li policija nešto da istraži tko to veliča i prodaje nakit sa slovom U i likom Ante Pavelića?

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr