Biolog i jedan od šefova bivšeg Imunološkog zavoda te jedan od domaćih protivnika cijepljenja, Srećko Sladoljev, na Facebooku je objavio status u vezi poništavanja cjepiva protiv korone.

Sladoljev navodi da je to recept za "poništavanje ili ublažavanje genske terapije", kako on naziva cjepivo. U svojoj Facebook objavi Sladoljev tvrdi da konzumacija alkohola i masne hrane poništava učinke mRNK cjepiva kao što su Pfizer i Moderna.

No, njegovi navodi nisu istiniti.

'Jedite luk i špek'

Objavu imunologa Sladoljeva prenosimo u cijelosti:

"Često pitanje koje mi postavljaju je kako poništiti ili barem ublažiti učinke postupka genske terapije (koja se u PLANdemiji ne koristi za liječenje rijetkih genetskih bolesti već autoprodukciju imunoprovokatora!). Jer mnogi su dovedeni 'pred zid'. Primorani su je primiti. 

Pogledajte, aktivna tvar u mRNK 'cjepivu' je informacijska molekula koja mora U CIJELOSTI biti isporučena stanicama. Djelomična informacija nije informacija. Slaba točka aktivne tvari (mRNK) su SVUDAPRISUTNI enzimi nukleaze koji je uništavaju. Budući su enzimi aktivni čak i kod temperatura ispod ništice (riba nakon dužeg vremenu u zamrzivaču na - 20 mijenja zbog djelovanja enzima i miris i okus!), ova cjepiva s razlogom se moraju čuvati na -70, ali to nije sve. 

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/95ca6246-ca94-11eb-9bb3-8ad300fb8474/original

Da bi se mRNK informacijske molekule dodatno zaštitile od nukleaza, uklapa ih se u vodoodbijajuće tvari (PEG) da bi u tijelu 'preživjele' od trenutka injektiranja do ulaska u stanice. Tek kada se PEG-mRNK kapljice stope sa staničnim membranama, mRNK se oslobađaju u staničnu tekućinu (citoplazmu) gdje brzo moraju 'pronaći' proteinske tvornice (ribosomi) koje će, dok mRNK prolaze kroz njih, dešifrirati informacijske slijedove i pretvoriti ih u slijedove aminokiselina, u proteine.

Da bi se informacijska mRNK mogla višekratno prepisati, upravo zbog zaštite od djelovanja nukleaza, ribosomi su gusto, gusto nanizani jedan do drugoga bez 'lufta'- čim mRNK izviri iz jednog, odmah ulazi u sljedeći ribosom i tako redom. Treba znati da su ribosomi uglavnom načičkani po opnama staničnog 'probavnog trakta' (endoplazmatski retikulum, ER) kroz koji stanice stvorene proteine IZBACUJU IZVAN stanice. Na elektronskim slikama zbog načičkanih ribosoma, ER ima zrnatu strukturu (engl. rough endoplasmatic reticulum). Ovim podužim uvodom želio sam ukazati na 'Ahilovu petu' mRNK cjepiva. I TU ĆEMO IH NAPASTI kada vam ih uštrcaju u tijelo! 

Učinkovitost cjepiva moguće je smanjiti dvojako: SMANJUJUĆI BROJ PEG-mRNK kapljica (1) i/ili UNIŠTAVAJUĆI ih (2).

1. SMANJIT ćemo broj tako da prije i po primitku cjepiva jedemo MASNU HRANU. Npr. špek i luk. Masnoće će se probavom resorbirati i naše tijelo 'zapljusnuti' će lipemična krv. Pogledajte što se dešava s masnim kapljicama u juhi! Manje se spajaju s većim u jednu gigantsku. Pretpostavljam da će se slično (barem dijelom) desiti i s cjepivom! 

2. PONIŠTIT ćemo ih tako da prije i po primitku cjepiva popijemo nešto 'žešće'. Obzirom da alkohol rastvara masnoće, rastvoriti će i PEG-mRNK kapljice (ostalo će napraviti spomenute nukleaze!).

Oni koji su ovako postupili, rekli su mi da cjepivo nisu ni osjetili.

Sritno!", napisao je antivakser Srećko Sladoljev.