Skupocjena vila Željke Markić na Šipanu je bespravno sagrađena!

Pokretačica inicijative U ime obitelji Željka Markić bespravno je sagradila svoju skupocjenu vilu na otoku Šipanu koja se prostire na zemljištu od više od 4.600 kvadrata.

26.11.2013.
15:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Potvrdila je to pročelnica dubrovačkog Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja Silva Vlašić za portal Dubrovački dnevnik.

"Tvrtka Sermon cro d.o.o. iz Zagreba, Donje Svetice 46c, podnijela je zahtjev za legalizaciju nezakonite rekonstrukcije postojeće zgrade kat.oznake čest.zgr. 155 k.o. Suđurađ u Suđurđu na adresi Fratija 5. Postupak je u tijeku, još nije doneseno rješenje o ozakonjenju", kazala je Vlašić.

Iz Grada Dubrovnika potvrđeno je, pak, i da je Markićka krenula u gradnju bez ijedne izdane dozvole. Prema izjavama susjeda, gradnja Markićkinog zdanja trajala je tri godine, te su radovi tek nedavno završeni. Drugim riječima, Markić je ilegalno napravila kuću u vrijeme kad se na sva zvona govori o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata.

Cijeli tekst možete pogledati http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/clanak/prvi-doznajemo-skupocjena-vila-zeljke-markic-na-otoku-sipanu-bespravno-je-sagradjena.html.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali