AFERA JANAF

SKRIVAO MILIJUN EURA: Ovo je vila gdje je nađen automobil pun novca; svojedobno je Mamiću poslužila kao jamčevina

Vila, navodno vrijedna milijun eura, u čijoj je garaži pronađen automobil s istim iznosom novca koji navodno pripada Draganu Kovačeviću, poslužila je Zdravku Mamiću kao jamčevina za puštanje na slobodu tijekom njegova uhićenja

Policija je u garaži jedne vile u Samoboru, uz prisutnost uhićenog i sada već bivšeg čelnika Janafa Dragana Kovačevića, pronašla skrivenih milijun eura. RTL doznaje da je Kovačević dobar dio srijede proveo na pretresima pojedinih prostora, no policija je pravi “ulov” otkrila u vili njegova prijatelja.

POLICIJA U SAMOBORU PRONAŠLA MILIJUNE KUNA U KEŠU: Sumnjaju da je novac povezan s Draganom Kovačevićem

Naime, dvije identične vile u Samoboru izgradila je tvrtka Alfastan. U jednoj od njih živi direktor te tvrtke i Kovačevićev prijatelj Dean Šparavec. “Tijekom jučerašnjeg dana nije vršen pretres moje obiteljske kuće u Samoboru pa samim time niti automobila koji su se nalazili u garaži u sklopu moje kuće”, poručio je Šparavec.

OBRAT U AFERI JANAF: U automobilu kojim se služio Kovačević, pronađeno je 7,5 milijuna kuna

No, u drugoj vili, u čijoj je garaži pronađen automobil pun novca, živi obitelj Vlahović, koja se trenutačno nalazi u Njemačkoj. Tu je vilu, navodno vrijednu milijun eura, bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić ponudio kao jamčevinu za puštanje na slobodu tijekom svog uhićenja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr