PALI DUŽNOSNICI

ŠKORO SUMNJIČAV OKO UHIĆENJA, POSLAO ZANIMLJIVU PORUKU: ‘Čini se da je očito da vladajući imaju novog kandidata…”

Ističe kako su i ‘veće zvjerke doživjele ovakav dan pa se nije ništa dogodilo’

Rano jutros krenula je velika policijska akcija u kojoj je uhićeno više osoba među kojima je i predsjednik uprave Janafa Dragan Kovačević. Pod sumnjom je i gradonačelnik Velike Gorice i saborski zastupnik HDZ-a Dražen Barišić te gradonačelnik Nove Gradiške i saborski zastupnik SDP-a Vinko Grgić.

UHIĆEN ŠEF JANAFA: Sumnja se da je uzeo 1,9 milijuna kuna mita! U aferu upleteni jedan HDZ-ov i jedan SDP-ov saborski zastupnik

Odmah nakon što je javnost saznala za USKOK-ovu akciju, počele su se nizati reakcije, a komentirajući situaciju za N1, potpredsjednik Sabora Miroslav Škoro sumnja da će itko od uhićenih snositi ikakve posljedice.

‘HDZ VIŠE NEMA VEĆINU’ Krenule reakcije na uhićenja, Zekanović optužio Jandrokovića: ‘Izbacio me kako ne bih otkrio ovu informaciju’

‘Imaju novog kandidata pa je stari uhićen’

“Što reći na sve to skupa? Čini se da je očito da vladajući imaju novog kandidata za direktora Janafa pa je slijedom toga ovaj stari uhićen. Vjerojatno se kao i u svim slučajevima do sada neće dogoditi ništa. Gospodin Kovačević će se vjerojatno za koju godinu pojaviti kao kandidat za gradonačelnika nekog grada”, kazao je Škoro.

Na pitanje izražava li on time sumnju u rad hrvatskog pravosuđa, Škoro odgovara: “Mislim da je cjelokupna hrvatska javnost svjesna da su mnogo veće zvjerke doživjele ovakav dan, a i javnost i ja smo svjedoci da se nije dogodilo ništa. Znate i sami koliko godina je potrebno da se riješi jedna ostavinska rasprava, a kamoli što drugo”, zaključuje Škoro.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr