KRENULO JE...

ŠKORO BRANI SVOJ NOVI SLOGAN: ‘Nisam ga plagirao, ja se bavim autorskim pravom, znam citirati’

Škoro je danas kazao kako nije kopirao ničiji slogan

Miroslav Škoro krajem prošlog tjedna najavio je kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, a ubrzo nakon toga izašao je i slogan njegove kampanje.

Slogan je “Grad za sve nas”. Isti dan pojavila se informacija da u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici, postoji udruga koja je osnovana lani i koristi isti slogan. Škoro je danas kazao kako nije kopirao ničiji slogan.

ŠKORO IMA ISTI SLOGAN ZA ZAGREB KAO I LISTA IZ VOJVODINE? Domovinski pokret: ‘Nismo googlali slogane po Srbiji!’

“Čim sam najavio kandidaturu za Zagreb, optužili su me da sam slogan “Grad za sve nas” ukrao udruzi građana u Sremskoj Mitrovici. Pozivam političke protivnike koji su googlali u Srbiji, da se okrenu malo prema Zapadu. Ja sam se okrenuo prema Zapadu i pronašao knjigu na njemačkom iz 2008. koja se zove Stadt für alle, ali i knjigu na talijanskom koja se zove Citta per tutti. Predlažem svim protukandidatima da se okrenu prema Zapadu, da koriste dobre primjere sa Zapada i da ne izmišljaju toplu vodu. Ne dopustimo da nam gradovi postanu istočne palanke. Optužbe o sloganu su talentirana glupost za obmanu javnosti”, napisao je Škoro na svojem Facebook profilu.

ŠKORO ŽELI NA ČELO ZAGREBA: ‘Ja znam što znači isplatiti plaću’; Je li došao izgubiti još jedne izbore? ‘Ako je HDZ u stanju ići na sedmi poraz…’

Povratak na Net.hr