OGLASIO SE ŠKORO / 'Moja ostavka je dobra za stranku, Radićevu ideju odbijam, ne zanima me da budem živući spmenik'

Ja sam svoje rekao, ništa se nije i neće promijeniti. Nisam se povukao iz politike, samo s mjesta predsjednika stranke, rekao je Miroslav Škoro

24.7.2021.
22:26
Davor Puklavec/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon naprasne i neočekivane ostavke Miroslava Škore, ne prestaje ključati u stranci, a Škoro se danas prvi puta nakon ostavke oglasio u medijima.

"Ja sam svoje rekao, ništa se nije i neće promijeniti. Nisam se povukao iz politike, samo s mjesta predsjednika stranke. Mislim da je to dobro za stranku“, rekao je Miroslav Škoro za Jutarnji list. Nadodao je i kako je odmah nakon lokalnih izbora na sastanku vrha stranke predložio da svi skupa daju ostavke na stranačke dužnosti kako bi se nakon završenog izbornog ciklusa što prije održali izbori za novo vodstvo DP-a.

Škoro je odbio ideju Maria Radića da ga se proglasi počasnim predsjednikom DP-a.

"Ne želim biti počasni predsjednik, to me ne zanima, ne zanima me da budem živući spomenik. Postoji predsjednik stranke i točka. Kakav počasni predsjednik?“, kaže Miroslav Škoro.

Sestra dodatno podigla tenzije

Inače, sukobe je dodatno raspirila njegova sestra Vesna Vučemilović, koja bi zbog svega mogla biti i izbačena iz stranke.

"Zovu me članovi Predsjedništva, svi žele da ju izbacimo iz stranke. Mislim, što više da radimo s njom? Da, čini se da ćemo ju izbaciti iz stranke“, rekao je Jutarnjem listu jedan član stranke. O njezinoj se ostavci razmišlja zbog kritika na račun vrha stranke, ali i zbog toga što je kolegici iz stranke poručila da bi joj mogla "zakrenuti vratom".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali