BITKA ZA ZAGREB

ŠKARE OŽBOLT IZNENAĐENA ŽESTINOM HDZ-OVOG KANDIDATA: ‘Ja ću se pobrinuti da gradska politika ne bude prljava”

Škare Ožbolt o Filipoviću: ‘Iznenadio me tom žestinom kojom ide u transparentnost, jer to ne može biti. Doista, u odnosu na njega ja imam puno manju vidljivost u medijima’

Kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba, Vesna Škare Ožbolt, rekla je danas za N1 kako je zadovoljna rezultatima istraživanja N1 televizije, prema kojima trenutno ima potporu 10,1 posto birača. “Motivirana sam da mogu nešto promijeniti i raditi”, dodala je Škare Ožbolt.

Komentirala je i HDZ-ova kandidata, Davora Filipovića, koji prema istraživanju uživa tek tri posto više potpore od nje. “Kandidat Filipović je zajedno s kandidatiknjom Jelenom Pavičić Vukičević dva kandidata postojećeg stanja, grad je devastran, na štakama, u krizi, to su kandidati koji predstavljaju staro stanje, ja sam ljuta na to stanje i želim ga promijeniti”, rekla je Škare Ožbolt.

“Iznenadio me tom žestinom kojom ide u transparentnost, jer to ne može biti. Doista, u odnosu na njega ja imam puno manju vidljivost u medijima, imam manju vidljivost u medijima u odnosu na sve druge kandidate. Ja ću naći načina kako da dođem do svih svojih birača. Iza mene ne stoje direktori javnih poduzeća. Vrlo sam transparentna, vrlo sam odlučna promijeniti ovaj grad”, rekla je Škare Ožbolt.

FILIPOVIĆ TOMAŠEVIĆA USPOREDIO SA SINČIĆEM: ‘Ovom gradu ne treba populizam’

Prljava gradska politika

“Interesnom ekipom” ocijenila je ljude koji su trenutno zastupnici u Gradskoj skupštini te je rekla da ona od svih njih uzima glasove. “Ja ću se potruditi da gradska politika više ne bude prljava, netransparentna, neće više biti kumova, nikakvih malverzacija. Nemam nikakvih tereta, nikakvih uhljeba iza sebe”, rekla je Škare Ožbolt za N1.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr