POSLAO ČITATELJ

SKANDALOZNO: Pogledajte odvratne higijenske uvjete u kojima poznati zagrebački restoran popularan među turistima drži hranu

Čitatelj Net.hr-a danas nam je poslao mail sa slikama i videom snimljenim u dvorištu na početku Petrinjske, uz koje je smješten vrlo poznati restoran Mundoaka.

Materijal djeluje prilično nevjerojatno; prikazuje lonce s hranom po podu, nepokriveno meso ostavljeno po prljavim stolcima i tako dalje. Evidentno je da su uvjeti posve nehigijenski.

Maloprije smo obišli dvorište iza zgrade u Petrinjskoj 2 i uvjerili se da se radi o istoj lokaciji. Hrane više nije bilo, no stanarka koju smo zamolili da nas pusti u ulaz potvrdila je da djelatnici Mundoake “često koriste i dvorište”.

 

 

Jedan od najpopularnijih restorana u Zagrebu

Pokušali smo doći do vlasnika Mundoake, gospodina Tomislava Novakovića, no djelatnik restorana koji nam se javio na telefon izjavio je kako “nije dostupan zbog svega ovoga što se danas širi društvenim mrežama”.

Riječ je pritom o jednom o najpopularnijih zagrebačkih restoranu. Na Tripadvisoru je rangiran kao šesti u gradu, s ocjenom 4,5. Michelin ga je u svom nedavno objavljenom vodiču stavio među 34 preporučena hrvatska restorana.

Povratak na Net.hr