ODOBRILA NADLEŽNA AGENCIJA

SKANDALOZNO: Država stručno usavršava učitelje na ultrakonzervativnoj konferenciji Željke Markić

Agencija za odgoj i obrazovanje odobrila je da se profesori, učitelji i odgojitelji stručno usavršavaju na konferenciji ‘Obitelj i škola: ključ odgoja za vrijednosti’ koju je organizirala udruga ‘U ime obitelji’ Željke Markić, donose Novosti.

Na toj su se konferenciji izgovarale i teze poput one da je homoseksualnost bolest, koju uspoređuju s pedofilijom. Na skupu su se mogle čuti i teze poput: ‘Ako za znanost homoseksualnost i biseksualnost nisu poremećaji, pa takvi parovi imaju pravo legalizirati svoje brakove, zašto onda ne legalizirati i pedofiliju, kao i, primjerice, “vezu” između čovjeka i životinje?’.

NA SKUPU ŽELJKE MARKIĆ: Izjednačili homoseksualnost sa zoofilijom i pedofilijom

Agencija je u potvrdi informacije navela i kako program konferencije ‘svojim temama i ciljevima može utjecati na povećanje kvalitete odgojno-obrazovnog sustava u Hrvatskoj’.

119 prosvjetara sudjelovalo na konferenciji

Za sudjelovanje na konferenciji preko Agencije za odgoj i obrazovanje registriralo se 119 prosvjetara-sudionika: 24 vjeroučitelja, 11 odgajatelja u učeničkim domovima i 4 u vrtićima, 31 srednjoškolski nastavnik, 12 učitelja razredne nastave, 26 stručnih suradnika i 11 ravnatelja u vrtićima, osnovnim i srednjim školama.

Svi sudionici konferencije od udruge ‘U ime obitelji’ dobili su potvrdu o obavljenom stručnom usavršavanju unutar obrazovnog sustava te imaju pravo na naknadu troškova od matičnih institucija, navode Novosti.

MARKIĆKA I ŠUSTAR ŽELE JEDNOSPOLNE ŠKOLE: Tvrde da je to zbog različitih mozgova djevojčica i dječaka

Povratak na Net.hr