BEZ PARDONA

SKANDALOZAN NASLOV NA SRPSKOM PORTALU: ‘Kolinda stigla u Vukovar u ustaškim čizmama’

Srpski Blic danas je u sjednom svom tekstu rezignirano nazvao branitelje Vukovara ustašama.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Vukovar je danas stigla u žutim zengama, čizmama koje su tijekom opsade bile podijeljene braniteljima Vukovara.

Srpski Blic, izašao je stoga s naslovom ‘SKANDAL HRVATSKE PREDSEDNICE “Kolinda u Vukovar došla u USTAŠKIM ČIZMAMA”, stavivši dio o ustaškim čizmama pod navodnike aludirajući da su samu izjavu od nekoga preuzeli iako je sasvim jasno da su je sami takvu konstruirali s obzirom na to da su do informacije mogli doći isključivo putem hrvatskih medija koji ipak znaju priču o zengama, a i priču o Vukovaru.

Radi se o čizmama koje je izradila tvrtka Borovo za američku tvrtku Royce, no zbog rata, jedna pošiljka nije mogla biti isporučena pa su podijeljene onima koji su uzeli puške u ruke i stali u obranu grada heroja.

Samim ovime, činjenicom da se branitelje grada koji je najviše krvario naziva ustašama, potvrđuje se izjava predsjednice koja je danas poručila da će ‘još mnogo vode proteći Dunavom prije no što Hrvatska i Srbija budu prijateljske zemlje’, te činjenica da bez obzira koliko vremena prošlo, uvijek će postojati dvije priče o istoj povijesti, hrvatska priča i ona srpska.

PREDSJEDNICA SVOJIM ČIZMAMA POSLALA SNAŽNU PORUKU: U Vukovar stigla u popularnim ‘zengama’ koje su nosili hrvatski branitelji

Povratak na Net.hr