SKANDAL KOJI JE PROSLAVIO UHIĆENOG BANDIĆEVOG SURADNIKA: / Šostaru je u krilu plesala gola striptizeta

Image

Vijest da je PNUSKOK jutros uhitio Zvonimira Šostara, ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo dr.

27.4.2016.
10:07
Play logo

Index.hr je tada prvi objavio fotografije s jedne privatne zabave na kojima vidno raspoloženom Šostaru u krilu sjedi, pred njim pleše te simulira oralni seks posve gola crnokosa djevojka dok u pozadini sviraju tamburaši.

Striptizetu mu naručili prijatelji

Dugogodišnji prijatelj i u to vrijeme bliski suradnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića tada je umanjivao skandal izazvan objavom fotografija s golom striptizetom tvrdeći da "nisu vrijedne komentara". No, objasnio je kada su i u kojim okolnostima snimljene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije tri godine (dakle 2004., nap.a.) desetak mojih prijatelja mi je napravilo spačku. Organizirali su sve, a tek kad smo već bili u restoranu saznao sam da su mi naručili trbušnu plesačicu i ja se nisam snašao u tom trenutku. Kad sam vidio što se događa, otišao sam doma", rekao je 2007. Šostar u izjavi za Index.hr.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Vruće fotografije mu 'namjestili' poznanici

Tvrdio je da je fotografije snimio njegov poznanik koji mu je i organizirao rođendansku zabavu u restoranu Trandik, a izrazio je tada i sumnju da je u pitanju bila namještaljka kako bi mu se naudilo.

"Vrlo je čudno da je to netko pustio u javnost nakon tri godine. Meni je jedino žao moje obitelji", opravdavao se tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je za 'curenje' fotografija u medije optužio bračni par Violetu i Antu Janjika koji je potom protiv njega podnio tužbu za klevetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Striptizeta: "Bilo je neugodno i meni i njemu"

Dvije godine kasnije, tijekom suđenja na Općinskom sudu u Zagrebu, striptzeta koja je Šostaru plesala u krilu izjavila je da je to učinila po naredbi Violete Janjik, vlasnice jednog striptiz bara, te da je u tim trenucima "neugodno bilo i njemu i njoj".

Striptizeta je također rekla da je fotografije snimila Violeta Janjik kazavši kako njima namjerava ucjenjivati Šostara. Bračni par Janjik nazvao je te tvrdnje lažima, a Ante Janjik (na fotografiji, sa spornim fotografijama) tvrdio je da njegova supruga nije snimila sporne fotografije niti ih dostavila medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Samome sebi isplaćivao donacije?

Šostara se, dok je bio na dužnosti pročelnika za zdravstvo, branitelje i socijalnu skrb Grada Zagreba, sumnjičilo da je 2008. godine isplatio 118.000 kuna iz gradskog proračuna putem donacija i plaća vršitelju dužnosti ravnatelja Ustanove za psihički bolesne osobe Sveta Rita u Velikoj Gorici koju je također on obnašao.

Prerušen u prosjaka lutao Zagrebom

Svojedobno je pažnju na sebe skrenuo kada je preodjeven u prosjaka nekoliko sati proveo na zagrebačkim ulicama želeći osjetiti kako je pravim prosjacima. Kod Bandića u Gradsko poglavarstvo došao je 2000. godine, a njih dvojicu je navodno upoznao bivši predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić Kikaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo