BORIS BEZ DLAKE NA JEZIKU

SJEĆATE LI SE NJEGA? I jedan od najosebujnijih likova iz hrvatske politike žestoko opleo po Todoriću

Boris Mikšić svojedobno je prilično zatresao političke elite u Hrvatskoj. Sada već davne 2005. godine taj je osebujni gospodarstvenik pokušao postati novi predsjednik Republike, a drugi krug i pripetavanje sa Stjepanom Mesićem za dlaku mu je izbjeglo.

Od tada je Mikšić potpuno pao u drugi plan, a zadnjih nekoliko godina ni traga ni glasa od njega. No, afera Agrokor sve je promijenila.

U tekstu koji je napisao za portal HOP Mikšić tvrdi da već 15-ak godina upozorava hrvatsku javnost o slučaju Todorić, a tvrdi i da je kontaktirao tadašnjeg državnog odvjetnika Mladena Bajića.

“Kulmerov princ Todorić danas živi u palači, a prije 20 godina se vozio na biciklu i bio sretan što ga ima”, poručuje Mikšić.

Nadalje, piše kako Todorića nikad nije zanimalo jesu li na vlasti lijevi ili desni jer je kupio sve političare zbog čega nikad nije bio dijelom nijedne afere.

“Kako će moguće da je imao tolike dugove prema svojim dobavljačima, a s druge strane uživao u milijunima tuđeg novca zajedno sa štakorima političke scene koji su ga čuvali kao ličkog medvjeda?”, pita se Mikšić koji se, usput budi rečeno, potpisuje kao ‘Kandidat za Predsjednika RH 2005/2009’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr