BLOKOVI HDZ-A I SDP-A

SINČIĆ TVRDI DA JE NJEGOVA PLATFORMA ‘DOSTA PLJAČKE’ JEDINA TREĆA OPCIJA: ‘Mi smo jedina prava alternativa’

Čelnici Platforme Dosta pljačke, Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Lovrinović poručili su kako je Hrvatska podijeljena između dva bloka koja predvode HDZ i SDP te da je država moguća bez njih

Platforma Dosta pljačke pozvala je u petak građane da ih podrže na parlamentarnim izborima, poručivši da je Hrvatska bez HDZ-a i SDP-a moguća te da su oni jedina alternativna, treća opcija na izborima. “U Hrvatskoj su se u ovom trenutku stvorila dva bloka – jedan blok je lijevi, koji čine SDP i Možemo te desni blok čini HDZ s Domovinskim pokretom i Mostom”, kazao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na završnoj konferenciji za medije prije parlamentarnih izbora.

SINČIĆ PROZVAO PLENKOVIĆA ZBOG LICEMJERJA: ‘Ovdje smo da bismo posvjedočili propasti njihove politike oko korone’

‘Jedina prava alternativa’

Istaknuo je da ta dva bloka imaju za cilj dovesti na vlast HDZ ili SDP, a da Hrvatska tako ne može napredovati, nego samo dalje tonuti. “Platforma Dosta pljačke je jedina prava alternativa, mi smo jedina treća opcija, pozivam građane da nas podupru da i dalje predlažemo prava rješenja koja funkcioniraju”, poručio je Sinčić.

ŽIVI ZID ISPRED HDZ-A POPUT MARTINA LUTHERA: Na vrata ‘zakucali’ prijedlog Zakona o elektroničkom glasovanju

KOALICIJA ‘DOSTA PLJAČKE’ PROSVJEDOVALA PRED POREZNOM UPRAVOM: ‘Godišnje otpišu 2 milijarde kuna duga, to je klijentelizam’

‘Hrvatska je moguća bez HDZ-a i SDP-a’

Predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović istaknuo je da su članovi platforme proteklih dana prošli gotovo čitavu Hrvatsku i tako procijenili četiri ključna pitanja koja muče građane. Ustvrdio je da su to korupcija, Imunološki zavod, problem samodostatnosti hrane i blokiranih građana, za koja je platforma Dosta pljačke predstavila svoja rješenja.

“Hrvatska je moguća bez HDZ-a i SDP-a”, zaključio je Lovrinović pozvavši građane da svoj glas na izborima ne daju tim dvjema strankama, ali niti manjim strankama, “trojanskim konjima” koje su najavile svoju postizbornu suradnju s njima.

PLATFORMA ‘DOSTA PLJAČKE’ PREDSTAVILA PREDIZBORNO POJAČANJE: Pristupio im je čuveni ‘zviždač’ i imunolog

STIPE PETRINA NA SVOJ NAČIN POZVAO BIRAČE DA GLASAJU ZA NJEGA: Osvanuli su plakati – bez cenzure

Povratak na Net.hr