NAPAD NA FEJSU

SINČIĆ RAZORIO KOLINDU NA FEJSU: ‘U životu nisam upoznao prijetvorniju osobu’

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku se žestoko obrušio na predsjednicu Republike, Kolindu Grabar-Kitarović.

‘Prijetvorniju osobu od nje nisam upoznao u životu’, napisao je Sinčić na Facebooku i dodao da na predsjednicu ne može gledati kao na dobru i pozitivnu osobu jer na politiku ne mogu postojati različita gledišta, ali ‘postoji različito gledanje na uništavanje tuđih života, na svjesno laganje i kršenje obećanja’, piše Sinčić.

‘Za mene osoba nije lijepo pričanje. To je posao. To je diplomacija. Za mene je osoba emocije, razmišljanje, ponašanje, djela, stavovi, suosjećanje (ili ne), empatija (ili ne), ljubav prema ljudima (ili ne). Za mene nijedna dobra osoba ne može osuditi ubijanje djece, a desnom rukom dići palac za to isto ubijanje. Još uvijek mi je u glavi slika nje i puške u njezinim rukama, ponosnim simbolom ubijanja Palestinaca i Sirijaca’, stoji u Sinčićevom statusu.


Samo nekolik sati nakon što se njegov stranački kolega Ivan Pernar sastao s predsjednicom i rekao da ju smatra profesionalnom i kompetentnom osobom, Ivan Vilibor Sinčić predsjednicu je zasuo nizom uvreda, napisavši da ona ‘nije draga i dobra osoba’.

PERNAR OTKRIO O ČEMU JE PRIČAO S KOLINDOM: ‘Bilo me strah, ali srest ćemo se opet’

SINČIĆ ĆE RASKRINKATI HDZ? ’25 godina ste lagali, ostavili samo spaljenu zemlju… Vrijeme je da mi govorimo’

‘Nijedna draga osoba ne može obećati da će zabraniti izbacivanje ljudi iz domova, a onda zaboraviti na te ljude. Dobra osoba ne može šutjeti kada zna kako su poginuli kornatski vatrogasci, zagovarati takvu smrt i šutjeti na presudu u kojoj jedini preživjeli, do kraja života invalid, mora platiti državi odštetu. Jer je rekao istinu’, stoji u statusu Ivana Vilibora Sinčića.

Obrušio se i na predsjedničino odjevanje i sastanke s dužnosnicima:

‘Za mene pristojna osoba nije lijepa haljina i pretvaranje. Nije glumljenje prijatelja. Nije fino pričanje sa dužnosnicima, saborskim zastupnicima i veleposlanicima.
Za mene je pristojna osoba ona koja nježno razgovara sa slabijima od sebe. Koja prima siromašne i održi riječ koju je dala narodu. Uglađenije osobe od Sanadera nije bilo. Siguran sam da je Hanžeković u društvu pravi đentlmen. Na kraju, upravo je Kolinda s njim u Trilateralnoj komisiji. Prava ekipa, nema što’, zaključuje Sinčić.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr