SIN UTJECAJNOG HDZ-OVCA U MAJICI KOJA VRIJEĐA POLICIJU: / Saborski zastupnik tvrdi: 'To je vjerojatno od prijatelja'

Domagoj Culej sa svog je Facebooka, u međuvremenu, uklonio majicu s natpisom ACAB

13.10.2019.
10:24
Pixsell/Facebook

Domagoj Culej, sin saborskog zastupnika Steve Culeja (HDZ) na svom je Facebooku objavio svoju fotografiju u majici s natpisom ACAB (All cops are bastards), odnosno "Svi policajci su kopilad". Zbog tog je natpisa u prošlosti bilo slučajeva u kojima je prijavama reagirala policija.

"Na slici se vidi da je moj sin maloljetan. Imao je 17 godina. Ona je nastala u zatvorenom prostoru, vjerojatno u toaletu, tko zna gdje, u vrijeme kad je Ranko Ostojić tukao hrvatske branitelje invalide u crkvi sv. Marka", rekao je Stevo Culej za 24 sata. Fotografija je s društvene mreže ovih dana uklonjena.

'To je vjerojatno od prijatelja'

Stevo Culej bio je specijalni policajac, a o ovoj majici i natpisu kaže: "Ništa ne smatram u ovoj državi. Nećete vjerovati da sam ja njemu našao i majicu sa zvijezdom peterokrakom, dok sam pretraživao stvari, ali ovu nisam našao. Znači da je to prastara majica".

Culej stariji je rezolutan: "On tu majicu nema. Nije nikad ni imao i nisam je vidio na njemu, jer bih sigurno reagirao na primjeren način". Nije međutim jasno o čijoj se majici onda radi. Saborski zastupnik HDZ-a i na to ima odgovor: "To je vjerojatno od prijatelja. On nikad to kod mene ne bi mogao nositi".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali