ŠESTI FORUM ICT-DRUŠTVO / Stručnjaci će u Zagrebu raspravljati o globalnim rizicima i sigurnosti u IT i energetskom sektoru

Image

U sklopu foruma bit će održana tri panela - o rizicima u IT sektoru, o rizicima u energetskom sektoru te o kompetencijama i znanjima potrebnima za digitalnu i energetsku suverenost

20.3.2023.
9:24
Play logo

U organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije u Zagrebu će 21. travnja biti održan šesti po redu forum ICT-društvo. Naziv ovogodišnjeg foruma je "Globalni rizici i sigurnost u IT i energetskom sektoru". Forum će biti održan u Kući Europe u Ulici Augusta Cesarca 4.

Tri panela

U sklopu foruma bit će održana tri panela. Tema prvog panela je: Rizici u IT sektoru i upravljanje rizicima. Svijet između provalije i sigurnosti? Naziv drugog panela je "Rizici u energetskom sektoru u korelaciji s rizicima u IT sektoru. Kako ih izbjeći?". Treći panel nosi naziv "Kompetencije i znanja potrebna za digitalnu i energetsku suverenost i upravljanje rizicima. Uloga STEM kadrova u društvu znanja i pametnih algoritama". Čitav program pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Moderatori su Tomislav Makar, voditelj Foruma ITC-društvo i Mislav Vušković iz Instituta za europske i globalizacijske studije.

Sudionicima Foruma u uvodu će se obratiti prof.dr.sc. Anđelko Milardović, utemeljitelj Foruma ICT-društvo i direktor Instituta za europske i globalizacijske studije, Marko Rakar (Mračni blog) te Lucijan Carić, stručnjak za informacijsku sigurnost.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo