Play ponuda

ŠEF / U UPRAVE JANAFA DOJAVLJENO UHIĆENJE? U zadnji čas je pokušao uništiti svoje mobitele, policija istražuje tko je 'krtica'

Image

Policija je ipak pronašla mobitele koje je šef Uprave Janafa pokušao u zadnji tren uništiti

18.9.2020.
9:12
Play ponuda

Na udaru USKOK-a i policije našla su se dvojica saborskih zastupnika, a razlog su optužbe za primanje mita i namještanje poslova teških 200 milijuna kuna. Podsjetimo, riječ je o HDZ-ovom velikogoričkom gradonačelniku Draženu Barišiću i SDP-ovom gradonačelniku Nove Gradiške Vinku Grgiću. Također, s njima je optužen i Dragan Kovačević, šef Uprave Janafa.

Image
TRGOVALI UTJECAJEM, DAVALI MITO, POGODOVALI: /

Uskok objavio detalje, poznato je i tko su sumnjivci

Image
TRGOVALI UTJECAJEM, DAVALI MITO, POGODOVALI: /

Uskok objavio detalje, poznato je i tko su sumnjivci

Taj trojac najzvučnija su imena najnovije afere koja "trese" Hrvatsku. Noć su proveli u pritvoru na Oranicama te će u petak prijepodne biti dovedeni sucu istrage koji će odlučiti o jednomjesečnom istražnom zatvoru.

Kovačević pokušao uništiti mobitele

U tajnoj akciji koja je trajala godinu dana osumnjičenici su praćeni te su njihovi telefonski razgovori snimani. Kako javlja Jutarnji list, tajna akcija je u posljednji tren skoro propala. Naime, u srijedu navečer istražitelji su otkrili da je Kovačeviću netko dojavio da mu se sprema uhićenje. Zato su policajci odmah upali u stan šefa Uprave Janafa.

Kovačević je navodno već počeo sklanjati određene stvari koje je smatrao kompromitirajućim za sebe. Zato je pokušao uništiti mobitele, no policija ih je ipak pronašla. Sada je u tijeku istraga koja treba utvrditi tko je "krtica" zbog koje je tajna akcija gotovo propala.

Play ponuda
Play ponuda