POZITIVNI HDZ-OVAC

ŠEF SPLITSKOG HDZ-A ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: ‘Odlučio sam borbu s Covidom-19 provesti u miru, u krugu najmilijih’

‘Nakon pojave blažih simptoma uoči Dana pobjede otkazao sam odlazak u Knin i javio se epidemiologu i podvrgnuo testiranju na koronavirus koji je pozitivan’, objavio je danas šef splitskog HDZ-a Petar Škorić

Nacionalni Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je objavio da je u protekla 24 sata zabilježeno 77 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Najviše ih je – osamnaest – s područja Splitsko-dalmatinske županije. A da je zaražen koronavirusom, danas je na Facebooku objavio i predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić.

Prenosimo njegovu objavu.

‘Pozivam sve da ovu bolest ne doživljavaju olako’

“Dragi prijatelji, nakon pojave blažih simptoma uoči Dana pobjede otkazao sam odlazak u Knin i javio se epidemiologu i podvrgnuo testiranju na koronavirus koji je pozitivan. Dobro se osjećam te osim blaže temperature prva dana za sada nemam nikakvih drugih simptoma. Prema uputama epidemiologa prijavio sam kontakte koje sam imao 48 sati prije pojave prvih simptoma i osobno o tome obavijestio sve te osobe.

Budući sam na godišnjem odmoru s obitelji i kontakt sam imao s vrlo malim brojem osoba, odlučio sam samoizolaciju i borbu s covidom 19 provesti u miru, u krugu najmilijih, bez nepotrebnog uznemiravanja obitelji i poznanika. Bez obzira što se osjećam dobro i trenutno nemam nikakvih simptoma bolesti pozivam sve da ovu bolest ne doživljavaju olako i da se pridržavate svih mjera kako bi smanjili širenje virusa. Sve vas srdačno pozdravljam”, napoisao je Škorić u objavi na Facebooku.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr