ŠEF SLAVONSKOG STOŽERA IMA KORONU. UMJESTO U KUĆI, ON JE U DVORIŠTU S DJETETOM: / 'Nisam napravio ništa nenormalno'

Image
Foto: 034portal

Valja podsjetiti na slučaj čovjeka kojem je bila propisana samoizolacija pa je otišao sam u svom traktoru, na svoju njivu,

4.9.2020.
13:37
034portal
Play logo

Načelnik Stožera civilne zaštite Požeško-slavonske županije, Vedran Neferović, pozitivan je na koronavirus. No, to ga ne sprječava da se tijekom samoizolacije, u kojoj se nalazi sa svojom cijelom obitelji, izađe izvan kuće i obavlja različite poslove.

O tome je izvijestio 034portal koji je priložio i fotografije načelnika koji bi trebao biti u kućnoj samoizolaciji, ali on boravi oko kuće i radi. Valja podsjetiti da osobe pozitivne na koronavirus ne smiju izlaziti van pa makar i u vlastito dvorište. Kako navode na 034portalu, ovo ponašanje je na granici onoga "što se smije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Isto tako, valja podsjetiti na slučaj čovjeka kojem je bila propisana samoizolacija pa je otišao sam u svom traktoru, na svoju njivu, bez kontakta s ikim i "zaradio" kaznu zbog kršenja te mjere u iznosu od 8000 kuna. Hoće li čovjek koji bi trebao biti primjer drugima uopće dobiti kaznu za svoje neodgovorno ponašanje?

K tome, Neferović nije bio sam jer s njim je u dvorištu bilo i njegovo dijete.

Image
VARAŽDINAC PREKRŠIO SAMOIZOLACIJU I MORA PLATITI 8000 KUNA: /

'Samo sam otpeljal gnoj u polje i bio sam sam!'

'Nisam napravio ništa nenormalno'

"Da, to je moja kuća, ali ja nisam kosio. Jučer u dopodnevnim satima, gradska tvrtka Komunalac je kosila. A onda sam ja poslijepodne samo pomeo i pokupio hrpe trave koje su ostale nakon njih. To je trajalo desetak minuta. A ono što vidite na slici, to nije kosilica, nego plastična prikolica igračke traktorčića od mog sina. Samo sam pomeo, isto kao što sam prije tri, četiri noći polio crijevom dvorište jer je prašina od kamiona koji prolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

A djetetu je isto bio doživljaj pa je izašlo, jadan je izludio više u kući. Nisam izašao hodati i šetati po ulici među ljudima. To je bilo dva metra od ulaznih vrata, nakon osam ili devet dana od simptoma. Mislim da nisam napravio ništa nenormalno", izjavio je Vedran Neferović za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo