REFORMA PREBIVALIŠTA

SDP-ovac PROZIVA CRNOJU: “Ako želi neki registar, neka to bude registar utajivača prireza”

“Jasno je da je nova Vlada isključivo radi na reformama budući da je Crnoja ‘reformirao’ svoje mjesto gdje stanuje. To je prva reforma, a za ostale ćemo vidjeti”, prokomentirao je šibenski SDP-ovac Franko Vidović.

“Ministru branitelja Miji Crnoji predlažem da novac koji je namijenio za izradu registra izdajnika prenamijeni u objavu registra gdje se nitko ne upisuje sam, a to je registar utajivača prireza”, riječi su kojima je najnoviji skandal s ministrom Mijom Crnojom prokomentirao šef šibenskog SDP-a Franko Vidović koji smatra da bi Crnoju mandatar Tihomir Orešković pod hitno trebao pozvati na razgovor, zatražiti od njega ostavku, a ako to ne bude htio napraviti, onda ga sam smijeniti.

TAMNA STRANA MINISTROVE BIOGRAFIJE: Oglasio se HDZ

Vidović je govoreći za Šibenik.in podsjetio da je za identičan slučaj, predsjednik uprave INA-e Tomislav Dragičević, pravomoćno je osuđen, ističući da je riječ o kaznenom djelu na koje bi trebao reagirati DORH.

“Prva reforma je ona ministrovog mjesta prebivališta”

Nesumnjivo je, kaže šef šibenskog SDP-a, riječ o čovjeku koji je “stručan” za ovu vladu, a ironično je naglasio kako vjeruje da je Hrvatska u dobrim rukama. “Jasno je da je nova Vlada isključivo radi na reformama budući da je Crnoja ‘reformirao’ svoje mjesto gdje stanuje. To je prva reforma, a za ostale ćemo vidjeti. To su te reforme i briga za boljitak naše domovine”, kazao je za Šibenik.in Vidović.

Podsjetimo, novi ministar branitelja prijavio je kao svoje mjesto prebivališta jednu brvnaru kod Samobora kako bi izbjegao plaćanje prireza jer stanuje u stanu u Podsusedu.

BOGAT ŽIVOTOPIS: Ministar Crnoja bio je u pritvoru zbog nasilja, a ženi koja ga je tužila zavario je garažu

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr