IZ FIRME PORUČILI: 'TO SU LAŽI'

SDP-OV NAČELNIK OPTUŽUJE JANDROKOVIĆA: ‘Došao je u đurđevačku tvrtku po 150.000 kuna keša za kampanju’

Mladen Kešer je na svom Facebooku teško optužio Gordana Jandrokovića te naveo da je on koji je nositelj liste za nedjeljne izbore došao u Bistru po 150.000 kuna gotovine

Objava financijskih izvješća stranaka koje izlaze na parlamentarne izbore izazvala je buru u javnosti pa smo tako mogli doznati da je ista tvrtka donirala po 10.000 kuna i Restart koaliciji kao i Škorinom Domovinskom pokretu. Po tom pitanju u ponedjeljak se na svom Facebook profilu oglasio Mladen Kešer, načelnik Kalnika i predsjednik županijskog SDP-a.

Kako piše portal ePodravina, đurđevačka tvrtka Bistra je najveći donator HDZ-a te je s računa firme uplaćeno 150.000 kuna. Kešer je na svom Facebooku teško optužio Gordana Jandrokovića te naveo da je on koji je nositelj liste za nedjeljne izbore došao u Bistru po 150.000 kuna gotovine.

PODUZETNIK DONIRAO I RESTART KOALICIJI I ŠKORI: ‘Sami su se javili, ako i HDZ to zatraži i njima ćemo dati 10.000 kuna’

Direktor Bistre: ‘Ograđujemo se od lažnih tvrdnji’

Zbog Kešerove objave javnosti se obratio Mirko Habijanac, direktor Bistre, čiji je osnivač križevački Radnik. Direktor tvrtke negira tvrdnje SDP-ovcima i naziva ih lažnima.

“Kao domaćini posjeta spomenutih visokih državnih dužnosnika, iskazujemo svoju počašćenost posjetom tvrtki Radnik d.d. predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i ministra vanjskih i europskih poslova dr. sc. Gordana Grlića Radmana. U cijelosti se ograđujemo od lažnih tvrdnji da su ugledni gosti tražili novac za kampanju za bilo što drugo te nam je neugodno da ih se neprimjereno naziva. Kešer je zadnji koji treba komentirati posjete našoj tvrtki. Spomenutim tekstom i iznesenim neistinitim navodima povrijeđeni su interesi i nanijeta šteta Društvu Radnik d.d. i njegovoj Upravi”, prenosi ePodravina priopćenje Radnika.

RESTART POTROŠIO 8,4, A HDZ 7,1 MILIJUN: Ogromnu lovu HDZ je dobio od donatora, novac su dali Plenković, Reiner, Jandroković, Bačić…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr