SUTRA SJEDNICA VLADE

SASTAO SE UŽI KABINET VLADE: Jesu li se pojavile nesuglasice oko porezne reforme?

Uži kabinet Vlade u Banskim dvorima danas kasno poslijepodne raspravlja o točkama dnevnog reda za sutrašnju sjednicu Vlade, među kojima je i porezna reforma, a sastanku više ne nazoči premijer Andrej Plenković koji je nešto prije 18 sati otišao u Bjelovar na proslavu 25. obljetnice tamošnjeg HDZ-a.

Sastanak užeg kabineta nakratko je napustio ministar u Vladi Goran Marić koji je novinarima potvrdio da će se vratiti u Banske dvore, a na novinarski upit hoće li sastanak još dugo trajati, rekao je da „hoće“.

Je li to znak da se članovi kabineta ne slažu oko porezne reforme, ne zna se službeno, no čini se kako imaju o čemu razgovarati prije sutrašnje sjednice vlade.

Porezna reforma na užem kabinetu Vlade

Sastanak je počeo poslije 16 sati, nakon što se premijer Plenković vratio iz Opatije gdje je na tradicionalnom znanstveno-stručnom savjetovanju Hrvatskog društva ekonomista predstavio ekonomsku politiku Vlade za sljedeću godinu.

Jedna od tema užeg kabineta je porezna reforma, koja bi se trebala naći na dnevnom redu sutrašnje sjednice, a mediji, pozivajući se na izvore iz Mosta, navode da se Most ne slaže sa svim segmentima te reforme.

POREZNA REFORMA DONOSI NIZ PROMJENA: Ovo su mjere koje će građani osjetiti na svojoj koži

MOST RUŠI MARIĆEVU POREZNU REFORMU? ‘Ili će se prijedlog značajno mijenjati ili ćemo ga odgoditi’

Povratak na Net.hr