SAPONIA POMAŽE PODRUČJIMA POGOĐENIM POTRESOM: / Ljudima treba deterdžent, a sad astiže 20 tona Faks helizima

Image

Na područjima pogođenim potresom iskazana je potreba za deterdžentima za pranje rublja

7.1.2021.
14:05
Play logo

Ovih dana, možda više nego ikada, važno je pomagati. Donacija čini promjenu i na neki način daje nadu u bolje sutra, a to jako dobro zna Saponia. Kao jedna od društveno najodgovornijih tvrtki u Hrvatskoj, prijašnjih mjeseci i dana donirali su financijska sredstva i proizvode počevši od respiratora za KBC Osijek, pomoći Zagrepčanima koje je prošlo proljeće pogodio potres, vraćali su osmijehe na lice školaraca i poduzetnika a donirali su i u bolnicu u Sisku koju je pogodio snažan potres.

Situacija u kojoj se našla Hrvatska, nije nimalo zavidna, a ranjeno područje i okolica Petrinje su nažalost u velikoj je potrebi. Kako bi im barem malo olakšali, tvrtka Saponia je odlučila donirati 20 tona Faks helizima, s obzirom da je iskazana potreba za deterdžentima za pranje rublja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Donacija je dogovorena s odgovornim osobama Sisačko-moslavačke županije te s gradovima i općinama Siska, Petrinje i Gline. Deterdžent je isporučen na točno dogovorena mjesta kako bi stanovnici što prije dobili potrebnu pomoć.

Ponosni na činjenicu koliko je hrvatski narod ujedinjen i brz kada treba pomoći i s najboljim željama za godinu koja je ispred nas, nastavit će pomagati i samim time, možda i nekog potaknuti na sam čin pomaganja jer samo tako možemo ići naprijed – zajedno.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo