'PREMIJER ME SLAO ODVJETNICIMA'

SANDRA ZELJKO: ‘Svoje svjedočenje sa suda prepričala sam Plenkoviću i Božinoviću iako je to zabranjeno’

Obrana koju je Zeljko iznijela u istrazi je preslušana i pregledana u sudnici pa će ona nakon toga odgovarati na pitanja

Sandra Zeljko je na suđenju u “Aferi dnevnice”, kazala da je, kada je u tom sudskom postupku davala iskaz kao svjedokinja, sve kasnije ispričala premijeru Andreju Plenkoviću. No, ne samo njemu nego i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću. Inače, to je zabranjeno činiti.

“Iako je to bilo zabranjeno, kada sam  se vratila u ured, sve što sam vama iskazivala, ispričala sam premijeru Andreju Plenkoviću i Davoru Božinoviću. Oni su imali info što se događa. Premijer me je poslao kod svojih odvjetnika, no jedan od tih odvjetnika mi je kazao da ga Saucha želi angažirati kao branitelja pa nisam htjela imati posla s tim odvjetnikom jer nisam željela da Saucha ima informacije o meni”, prenosi Večernji list obranu Sandre Zeljko.

POLICAJAC SVJEDOČIO U AFERI ‘DNEVNICE’: ‘U pretrazi stana Sandre Zeljko našli smo impozantnu količinu cipela i jednu omotnicu’

Obrana koju je Zeljko iznijela u istrazi je preslušana i pregledana u sudnici pa će ona nakon toga odgovarati na pitanja. Proteklog tjedna Tomislav Saucha je iznio svoju obranu. Podsjetimo, Zeljko i Saucha terete se da su krivotvorili putne naloge i tako oštetili državni proračun za milijun kuna.

Zeljko i Saucha poriču krivnju.

Povratak na Net.hr