Povratak otpisanih

SANADEROVI OBOŽAVATELJI ODUŠEVLJENI: “Što je danas lijep i sunčan dan, Ćaća je slobodan!”

Odluka o izlasku Ive Sanadera na slobodu vijest je vrlo dobro popraćena na društvenim mrežama. U vrlo kratkom vremenu ondje je “izniklo” brdo uradaka koje unedogled dijele korisnici mreža.

Vijest da bivši premijer Ivo Sanader izlazi na slobodu proširila se internetom i društvenim mrežama, a njegovi “obožavatelji” naveliko slave “povratak ćaće”. Dok mediji već sad javljaju kako se ispred Remetinca stvara gužva u očekivanju da bivši predsjednik Vlade izađe iz zatvora, gužva je i na raznim stranicama gdje svako malo netko objavi šaljivu fotografiju ili napis. Među njima su i one sa Facebook stranice Ćaća se vraća ili Sprdex, a svoj doprinos dao je i naš Siniša Mareković.

 

Oglasio se i News Bar.

U svom osebujnom stilu, oni pišu kako su, nakon Drage Prgometa i Ivo Sanader i Zdravko Mamić u Remetincu odlučili osnovati stranku. Oni će svoju nazvati KRAST. “Gledajte, shvatili smo da je sad idealna prilika osnovati stranku i probati uči u koaliciju s MOST-om. I Zdravko i ja znamo kako voditi državu, tu nam iskustva ne fali, pa bi zajedno mogli dijeliti premijersko mjesto. Ime KRAST (Komuniste Remetincu A Sloboda Tajkunima) uzeli smo čisto slučajno, jer vam za osnivanje treba 1000 potpisa, a tu su sve zatvorenici. Kad smo ih pitali što žele, svi su u isti glas uzviknuli “krast!” pa nam je tu sinula ideja. Nadalje, sa zgodnom stranačkom krilaticom “Hoćemo KRAST!” smatram kako bi mogli privući jako puno pripadnika političke scene da nam se pridruže. Fluidno je i lagano uđe u uho, hoćemo KRAST!”, kroz smijeh nam je objasnio Sanader dok je novinar News Bara zbunjeno tražio gdje mu je nestao ručni sat”, piše News Bar.

Ćaća se vraća
Facebook/Ćaća se vraćaFoto: Facebook/Ćaća se vraća
Ćaća se vraća
Facebook/Ćaća se vraćaFoto: Facebook/Ćaća se craća
spas
Facebook/Ćaća se vraćaFoto: Facebook/Ćaća se vraća
Sprdex, Sanader
Sprdex/Ćaća se vraćaFoto: Facebook/Sprdex

ODLUKA PALA: Sanader izlazi na slobodu bez jamčevine i mjera opreza

Povratak na Net.hr