KRIVO ISPUNIO?

SAMO PAR SATI NAKON PRESICE: Otkrivena još dva apartmana na ime ministra Kujundžića. Nema ih ni u zadnjoj verziji imovinske

Kujundžić je na konferenciji za novinare kazao kako sve napise oko sebe doživljava kao atmosferu linča

Imovina ministra Milana Kujundžića pod povećalom je javnosti od trenutka kad je otkriveno da se neki navodi u imovinskoj kartici ministra zdravstva ne poklapaju sa stvarnim stanjem situacije.

KUJUNDŽIĆ NA PRESICI: ‘Ostavka mi ne pada na pamet! Ovo je linč, istražite što su drugi dobili u komunizmu. Reći ću vam i zašto je moje selo prazno…’

Kujundžić je na konferenciji za novinare kazao kako sve napise oko sebe doživljava kao atmosferu linča, ali i da čovjek koji je u politici mora biti spreman na takve stvari. Ipak, samo par sati nakon konferencije Jutarnji list je otkrio kako ministar ima još dvije nekretnine na kojima se vodi kao vlasnik, a nema ih u imovinskoj kartici.

Apartmani na Pagu

U Novalji na otoku Pagu tako ima dva apartmana veličine 38,99 i 37,69 četvornih metara.

Dva novootkrivena ministrova dvosobna stana nalaze se na drugoj etaži i upisani su kao apartmani koji se sastoje od “hodnika, sobe, kupaone, dnevnog boravka i kuhinje te balkona”. Povezani su s vlasništvom balkona veličine 27,98 četvornih metara.

Za apartmane je upisana i zabilježba o kreditu u visini 50 tisuća eura iz veljače 2007. godine od strane PBZ-a. Zabilježba nije brisana, a taj kredit se ne spominje ni u zadnjoj verziji imovinske kartice, pa postoji mogućnost da je otplaćen, ali nije provedeno brisanje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr