banner

RIPORTAL

SAMO JE OTIŠAO, BEZ OKLIJEVANJA: Vozač kamiona u Rijeci razbio retrovizor na parkiranom Fordu i produžio

Ova riječka lokacija poznata upravo po ‘mukama’ u traženju parkirnog mjesta, ali i ‘nezgodnom’ parkiranju vozila

Na cestama u Rijeci ovih se dana često mogu vidjeti incidenti. Tako je na Facebook stranici “Problemi u prometu Rijeka i okolica” objavljen post koji govori da je  u srijedu u poslijepodnevnim satima vozač kamiona razbio retrovizor parkiranog Forda. Da stvar bude tragična, vozač je odmah otišao s mjesta nesreće kao da ništa nije ni bilo.

Prema pisanju Riportala, incident se dogodio na Potoku, no službene informacije o nezgodi će još malo pričekati. Ostaje nepoznanica je li vozač kamiona uopće primijetio štetu koju je učinio ili je svjesno, ljut na vozača parkiranog vozila, napustio mjesto nezgode. No činjenica jest da je ova riječka lokacija poznata upravo po “mukama” u traženju parkirnog mjesta, ali i “nezgodnom” parkiranju vozila, javlja Riportal.

“Krivi su oboje, vozač automobila jer je parkirao kako je parkirao, ali i vozač kamiona, jer osim što je napustio mjesto nesreće, imao je dovoljno mjesta za manevriranje kako bi skrenuo u desno (također je i ljudski pogriješio, i ostavio vozaču automobila materijalnu štetu i šok kada vidi razvaljen lijevi bok)”, komentirao je jedan od članova Facebook grupe na kojoj stoji objava o ovom incidentu.

[VIDEO] KOMBIJEM UŠLA U GARAŽU SPLITSKOG TRGOVAČKOG CENTRA: ‘Zapela za garažna vrata, iskrivila ih i nastavila dalje udarati reklame’

Povratak na Net.hr