S najmanje 15 autobusa kreću na Markov trg

14.11.2014.
8:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

To je odlučeno nakon jučerašnje izvanredne sjednice Koordinacije goranskih načelnika nakon koje je delnički gradonačelnik Ivica Knežević medijima prenio u ime svih svojih kolega zaključke vezane uz organizirani odlazak Gorana na prosvjed u Zagreb, pišeNovi list.

"Za sada iz Delnica kreću četiri autobusa, iz Vrbovskog vjerojatno tri, Čabra dva te po jedan iz Brod Moravica, Fužina, Lokava, Mrkoplja, Ravne Gore i Skrada. Polazak svih autobusa je iz središta općinskih i gradskih središta u 7 sati da bi se potom na odmorištu u Ravnoj Gori našli autobusi iz svih goranskih sredina osim Vrbovskog i Brod Moravica koje će ostale autobuse čekati na odmorištu u Vukovoj Gorici. Odatle svi zajedno krećemo prema Zagrebu gdje smoVatroslav Lisinski odakle se pješke kreće prema Držićevoj ulici pa do Ministarstva regionalnog razvoja gdje je prvi protestni skup da bi se nakon njega krenulo dalje Jurišićevom do Trga bana Jelačića gdje će od 10 do 12 sati u organizaciji Društva Goranin Zagreb trajati potprisivanje peticije za spas Gorskog kotara.

S Jelačićevog trga krećemo prema Lotršćaku te prema Trgu Svetog Marka gdje bi nas oko podne trebala dočekati potpredsjednica Sabora RH Dragica Zgrebec kojoj ćemo predati potpise peticije za spas Gorskog kotara. Prosvjedni skup trajat će ispred zgrade Sabora RH od 12 do 13 sati i bit će praćen zvukom heligonki, zastavama goranskih općina i gradova, hrvatskim zastavama i transparentima s porukama Vladi i Saboru RH", najavio je Knežević zahvalivši svim poduzetnicima koji su tog dana obećali slobodan dan uposlenicima koji žele prosvjedovati te sponzorima koji pružaju pomoć u organizaciji ove akcije.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Gorski-kotar/Gorani-ce-na-prosvjed-na-Markovom-trgu-krenuti-u-15-autobusa

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali