PORUKA NA FEJSU

RUŽA TOMAŠIĆ O POŽARU NA KORČULI: “Čini se da nam samo dragi Bog može pomoći”

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić bila je noćas među onima koji zbog požara nisu baš oči sklapali. Inače žiteljica mjesta Brna, u kojem vatrogasci vode najveće bitke, promatrala je požar i komentirala ga na svom Facebook profilu.

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić u ponedjeljak je navečer, zabrinuta zbog velikog požara kod Brna na Korčuli, objavila nekoliko fotografija i postova na svom Facebook profilu.

“Ovako večeras izgleda Brna na Korčuli. Ni nadljudski napori vatrogasaca u posljednjih 48 sati nažalost nisu bili dostatni da se vatri stane na kraj. Čini se da nam samo dragi Bog može pomoći”, napisala je Tomašić u večernjim satima.

No, vatra joj očito nije dala spavati, jer je iduću fotografiju objavila usred noći, a uz nju je napisala: “Ovako je to izgledalo jutros u 4 sata. Nažalost, ni sad stanje nije ništa bolje”.

Požar na Korčuli buknuo je tijekom vikenda. Vatrogasci su ga uspjeli lokalizirati, no u ponedjeljak se poslijepodne ponovno razbuktao. Još uvijek je u tijeku gašenje.

Povratak na Net.hr