'NEODGOVORNE POLITIKE'

RUŽA TOMAŠIĆ I PAULETIĆ KRITIZIRALI PLENKOVIĆA: ‘On je bio loš premijer na više razina, Hrvatska je europska sirotica’

“Demografski možda je najpogođenije područje Dalmatinske zagore koja je pred gospodarskim i demografskim slomom  a do toga je dovelo sustavno zanemarivanje  tog područja od strane sadašnje vlasti i nesposobnost jedinica lokalne samouprave,” poručila je Burilović Crnov

Kandidati na listi Domovinskog pokreta u 10. izbornoj jedinici u srijedu su oštro kritizirali vladu Andreja Plenkovića i upozorili da  je Dalmatinska zagora pred demografskim slomom .

“Plenković je bio loš premijer na više razina, njegova je vlada gospodarski unazadila Hrvatsku koja je sad postala europska sirotica,” rekao je Robert Pauletić na konferenciji za novinare.
Ruža Tomašić je ocijenila da je hrvatska vlast pokazala nesnalaženje  u predsjedanju Vijećem  europske unije,  a Silvana Burilović Crnov je istaknula da mladi odlaze iz Hrvatske zbog lošeg  stanja uzrokovanog, kako se izrazila,  neodgovornim politikama i lažnim obećanjima.

RUŽA TOMAŠIĆ NIJE OSTALA DUŽNA PLENKOVIĆU, FINO MU JE SPUSTILA: ‘On najbolje zna kako je to zezati narod’

“Demografski možda je najpogođenije područje Dalmatinske zagore koja je pred gospodarskim i demografskim slomom  a do toga je dovelo sustavno zanemarivanje  tog područja od strane sadašnje vlasti i nesposobnost jedinica lokalne samouprave,” poručila je Burilović Crnov.

Povratak na Net.hr