'Darovnica glasi na mog muža. Što ja imam s tim?'

Josipa Rimac uvjerena je da se na njezinoj kaznenoj odgovornosti inzistira zbog političkih razloga. ‘Jer, kad nisu našli dokaze kojima bi potkrijepili moju odgovornost u slučaju Billa, DIV itd., odlučili su se na nerazmjer imovine. A to je doista nisko’, poručuje gradonačelnica.

Prijava policije, proslijeđena DORH-u, temelji se na osnovanoj sumnji da je gradonačelnica Knina Josipa Rimac kao privatna osoba došla u posjed određene imovine na nezakonit način i time počinila kazneno djelo.

‘Riječ je o darovnici koju je moj suprug Danijel dobio u postupku stambenog zbrinjavanja kao branitelj, a ne kao muž gradonačelnice. Sada se osporava kvadratura kuće, koja navodno nije u skladu s brojem članova obitelji. A ako bi se taj kriterij primijenio, vjerujte, sve bi darovnice u Kninu pale, a ima ih barem 2000. Samo, morate znati da je moj suprug na darovnicu dobio pozitivno mišljenje DORH-a, tako da ne može biti govora o nezakonitosti. A ne vjerujem da je DORH 2009. godine imao jedne kriterije, a danas druge – zaključuje Josipa Rimac, napominjući da darovnica glasi na Danijela Rimca, a ne na nju, pa, dakle, “što ja imam s tim”?!, piše Slobodna Dalmacija

Josipa Rimac uvjerena je da se na njezinoj kaznenoj odgovornosti inzistira zbog političkih razloga. ‘Jer, kad nisu našli dokaze kojima bi potkrijepili moju odgovornost u slučaju Billa, DIV itd., odlučili su se na nerazmjer imovine. A to je doista nisko. Mirna sam jer znam da ništa nisam skrivila’, poručuje gradonačelnica.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/248548/Default.aspx

Povratak na Net.hr