UTRKA ZA 'ŠEFA' METROPOLE

RASPUDIĆ MOGUĆI MOSTOV KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA: Grmoja naveo razloge zbog kojih su odabrali njega

Premda nije to izričito potvrdio, Mostovac Nikola Grmoja naveo je razloge zbog kojih bi nositelj njihove liste u drugoj izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima

Kada je u pitanju otkrivanje kandidata za gradonačelnika Zagreba na lokalnim izborima u svibnju Most je nešto konkretniji u otkrivanju svog “asa” za to mjesto.

Premda nije to izričito potvrdio, Mostovac Nikola Grmoja naveo je za RTL razloge zbog kojih bi nositelj njihove liste u drugoj izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima, Nino Raspudić, mogao biti njihov nestranački kandidat za metropolu.

KAKO ‘SRUŠITI’ BANDIĆA? Analitičar ima formulu: ‘Ključno je pobijediti u dva zagrebačka kvarta’; ‘Raspudići? Nemaju šanse’

‘Raspudić je ostvario najbolji rezultat Mosta u Zagrebu’

Nikola Grmoja kazao je da se Raspudić zna našaliti “da su Zagrepčanima već pomalo dojadili Hercegovci”, ali to ga nikako ne isključuje iz MOST-ovog izbora.

“Nino Raspudić je u drugoj izbornoj jedinici dobio oko 13 posto glasova što je najbolji rezultat Mosta u Zagrebu uopće. Znači, ima potporu. Vidjet ćemo”, rekao je Nikola Grmoja za RTL.

Povratak na Net.hr