LOKALNI IZBORI

RASPRAVA TRAJALA TIJEKOM NOĆI PA ODLUČENO: Ante Franić i službeno SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita

Franić je po završetku sjednice zahvalio članicama i članovima Gradskog odbora SDP-a Splita koji su mu “velikom većinom glasova dali podršku za kandidaturu za gradonačelnika”

Splitski SDP je u noći s nedjelje na ponedjeljak nakon višesatnog zasjedanja odlučio da će Ante Franić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Splita na lokalnim izborima u svibnju ove godine.

“Velika većina sudionika sjednice Gradskog odbora SDP-a glasovala je za Franića da bude kandidat stranke za gradonačelnika Splita,” rekao je predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur za Hinu nakon sjednice koja je trajala oko šest sati.

DRETAR NAJAVIO KANDIDATURU ZA ŽUPANA: ‘Zagorke i Zagorci, želim vam da se zbudite i da zdignete glave’

Kotur kandidat za zamjenika gradonačelnika

Izvijestio je kako je na sjednici koja je zbog epidemioloških mjera održana online, također odlučeno da on bude SDP-ov kandidat za zamjenika splitskog gradonačelnika.

Franić je po završetku sjednice zahvalio članicama i članovima Gradskog odbora SDP-a Splita koji su mu “velikom većinom glasova dali podršku za kandidaturu za gradonačelnika.”

“Onima koji nisu poručujem da ću svakog dana voditi računa da pokažem kako sam njihov kandidat, ali i kandidat za gradonačelnika svake Splićanke i Splićanina koji više ne mogu i ne žele trpjeti letargiju koja vlada gradom. Dosta su nas vukli nazad isti ljudi i iste priče,” rekao je Franić.

Dodao je kako je vrijeme za novu energiju i da Split “ponovno krene, raste i cvita.”

PLENKOVIĆ: ‘Poznato je 95 posto kandidata HDZ-a za lokalne izbore. Svi su kvalitetni’; Pitali su ga i za Šeksovu tužbu

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr