Putinova jahta u Trogiru, vez ga košta 6.000 eura mjesečno

shimmer fallback

Nakon što je luksuzna jahta 'Čajka' (galeb, op.a.

6.11.2014.
9:15
Play logo

Prema neslužbenim informacijama, brod izgrađen 2009. godine u Turskoj pod imenom 'Leo Fun' – koji je za 40 milijuna dolara kupljen prije tri godine, u mandatu tadašnjeg prvog čovjeka Rusije Dmitrija Medvedeva – na zimovanju je u marini Danka Končara i tamo će ostati do kraja travnja iduće godine.

Sve je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, unaprijed plaćeno. S obzirom na to da je cijena mjesečnog veza za brod te dužine 6000 eura, marina bi od 'Čajke' mogla uprihoditi 36.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema službenih informacija

Službene informacije iz ureda za odnose s javnošću o tome do kada će jahta tamo ostati i je li možda u planu novi remont, nisu se mogle dobiti. Voditeljica toga ureda Ivana Mitar rekla je kako, prema ugovoru o poslovnoj tajni, to ne može kazati. Potvrdila je tek kako se na vezu nalazi brod Ureda predsjednika Ruske Federacije.

Kvalitetan vez u toj marini, s prekrasnim pogledom na trogirsku povijesnu jezgru, izabralo je nekoliko vlasnika superluksuznih jahti, među kojima je i Filip Zepter. 'Čajka' je na vezu na samom ulazu u marinu, pokraj tridesetmetarske jahte 'Laky ber', vrijedne oko 2,5 milijuna eura, u vlasništvu jednog francuskog bogataša. http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/263311/Default.aspx

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo