PULMOLOG ODGOVORIO MILANOVIĆU: / 'Policijski sat je nužan, pa da vidim, predsjedniče, kako ćete me strpati u maricu'

Osim što dr. Srića apelira da se uvede policijski sat, rekao je da Milanović svojim izjavama zbunjuje javnost i omalovažava trud liječnika i njihovu izloženost

30.10.2020.
15:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Saša Srića, pulmolog zagrebačkog KBC-a, kritizirao je na Facebooku autokratsku izjavu predsjednika Republike Zorana Milanovića o policijskom satu.

Osim što dr. Srića apelira da se uvede policijski sat, rekao je da Milanović svojim izjavama zbunjuje javnost i omalovažava trud liječnika i njihovu izloženost.

"Brojke su i dalje izuzetno velike, pandemija bukti, broj hospitaliziranih i onih pacijenata na respiratoru se povećava, a broj premunulih je velik. Medicinke sestre i liječnici te pomoćno zdravstveno osoblje kao i svi zaposlenici u zdravstvu daju svoje maksimume i jednostavno održavaju zdravstveni sustav na sve klimavijim nogama.

Apeliram na pojedine političare koji svojim izjavama zbunjuju javnost i time podcjenjuju naš trud i izloženost, prije svega misleći na predsjednika RH Zorana Milanovića koji je izjavio da sve one koji promišljaju o policijskom satu treba strpati u maricu, nedopustiva je i autokratska.

Pa koliko činimo moji kolege i ja za zdravlje svakog građanina i da smatram da je potreban u nužnosti i policijski sat pa da vidim, predsjedniče, kako ćete me strpati u maricu. Sugeriram kao liječnik s obzirom na vaše izjave u posljednje vrijeme da se testirate, ali ne na Covid i da se bavite poslovima predsjednika RH", napisao je dr. Saša Srića na Facebooku.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali