banner

ZABRANIO BI GA

PULMOLOG SRIĆA O PROSVJEDU: ‘Teoretičari zavjera ugrožavaju živote drugih. Ovako ćemo teško izbjeći policijski sat i lockdown’

Srića smatra kako je ovo ‘sve samo ne legalan prosvjed’

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu danas se održao prosvjed protiv Stožera nacionalne zaštite. Organizatori kažu kako prosvjedu protiv strogih mjera, a na prosvjedu su se mogle čuti razne poruke – pjesmice o čipiranju, protivljenje korona mjerama i slično.

Pulmolog Saša Srića smatra kako je ovakav prosvjed trebalo zabraniti. O svemu se oglasio na Facebooku, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

PROSVJED PROTIV STOŽERA U ZAGREBU: Pjevaju se pjesmice o hapšenju, iseljavanju, cijepljenju i čipiranju 

‘Iracionalan stav koji ugrožava druge’

“Kada čovjek pomisli da su se pojedini naši sugrađani i sugrađanke osvjestili prepoznajući sve alarmantniju i nastavi li se istim trendom i situaciju u kojoj bi vrlo lako mogao kolabirati zdravstveni sustav koji je već sad na aparatima opet danas nedopustivi i iracionalan prosvjedni skup koji je krenuo iz Zagorja a sada se eto intenzivirao na Trgu bana Jelačića kršeći dozvoljen broj okupljanja.

I opet negatori i teoretičari zavjere koji smatraju da je korona izmišljena i da su prizori iz bolnica pretpostavljam fotomontaže sada već ozbiljno ugrožava zdravlje i živote svih onih koji se drže propisanih mjera.Da slažem se da su mjere neadekvatne ali u smislu da su preblage i da nisu urodile plodom. I da potencijalni policijski satovi i lockdowni će se ovakvim pristupom teško izbjeći.

Broj zaraženih se povećava kao i onih na respiratorima a bilježimo i rekorde umrlih kao i prenatrpanost bolnica a osobito KB Dubrave kao trenutno Covid bolnice što mogu posvjedočiti vlastitim primjerom.Po 70 pacijenata i više Covid oboljelih na kisiku na 2 liječnika i nekoliko sestara .Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate sa svima nama. Ovo je sve samo ne legalan prosvjed. Ovo bih nazvao gomilom primitivaca koji nameću svoj iracionalan stav koji ugrožava druge. Takve i slične akcije treba zabraniti jer eto za par dana povećanje brojke i tako u nedogled. OSTANIMO I POSTANIMO ODGOVORNI!!!”, napisao je Srića

Povratak na Net.hr