JOŠ NIJE ISPITAN

PUCAO SI U GLAVU: Trostrukog ubojicu iz Šibenika šalju s majkom u Krapinske Toplice

Trostruki ubojica iz Brodarice (59) nakon gotovo pet mjeseci na šibenskoj kirurgiji uskoro će biti prebačen u Krapinske Toplice.

Na terapiju u toplicama Borisa Luketu pratit će majka. Podsjetimo, Luketa je osumnjičen za trostruko ubojstvo u šibenskom predgrađu Brodarica. Tamo je u travnju ubio bračni par Milku (70) i Hakiju (74) Keranovića te Ivana Bajića (65), a pokušao je ubiti i Kemala Keranovića (51). Motiv je bio dug iz 2013. godine, kada je Kemal Keranović od njega, prema neslužbenim informacijama, posudio oko 400 tisuća eura. Nakon svega je pokušao samoubojstvo pucnjem u usta pa je prebačen u bolnicu.

NOVI DETALJI U TROSTRUKOM UBOJICI KOJI JE POKUŠAO SUICID TIJEKOM POLICIJSKE OPSADE: ‘Sve razumije, ali ne govori’

UBOJICA IZ BRODARICE: Luketa i dalje u životnoj opasnosti nakon pokušaja samoubojstva

Zbog teškog stanja i nemogućnosti komunikacije policija i državno odvjetništvo još uvijek nisu ispitali Borisa Luketu. Zato se liječnici nadaju da bi mu terapija u toplicama mogla pomoći.

Liječnici se ipak ne nadaju previše jer je Luketa i dalje u teškom stanju. Moguće je da si je pokušajem samoubojstva nepovratno oštetio mozak. Ako zbog toga bude proglašen raspravno nesposobnim, možda će i izbjeći optuženičku klupu.

TRENUTAK KAD JE TROSTRUKI UBOJICA DOVEZEN U ŠIBENSKU BOLNICU: ‘Ima teške ozljede glave, nećemo davati prognoze…’

Trostrukog ubojicu i dalje čuva policija zbog straha od odmazde, a nastavit će ga čuvati i tijekom terapije u toplicama, piše Šibenski portal.

PROGOVORIO SIN UBIJENIH SUPRUŽNIKA: ‘Ja sam uzeo zajam od Borisa Lukete, ali imali smo sporazum’

NEPOZNATI DETALJI TROSTRUKOG UBOJSTVA KOD ŠIBENIKA: Napokon otkriveno zašto je likvidiran i tjelohranitelj hrvatskog kralja kocke

Povratak na Net.hr