Psa zavezali žicom za kamen i bacili ga u Dravu!

“Pas je bio u velikom šoku, jer je vjerojatno satima stajao na suncu, u nemogućnosti pomaknuti se zbog kamena za koji je bio zavezan žicom. teško je pomiriti se sa činjenicom da osobe koje su u stanju učiniti ovakvo nešto žive oko nas”, navodi u priopćenju udruga Pobjede i moli građane za pomoć.

Dok je šetao jednog psa na skrbi Azila za napušten pse u Nemetinu, volonter je u Dravi pronašao psa kojeg je netko očito namjeravao ubiti. Uočio ga je zahvaljujući ljudima
koji su se vozili brodom i doviknuli mu da je u plićaku pas.

“Pas je bio u velikom šoku, jer je vjerojatno satima stajao na suncu, u nemogućnosti pomaknuti se zbog kamena za koji je bio zavezan žicom. Mi smo duboko ganuti i razočarani ovim, kao i mnogim postupcima svojih sugrađana, jer teško je pomiriti se sa činjenicom da osobe koje su u stanju učiniti ovakvo nešto žive oko nas”, navodi se u priopćenju druge Pobjede i Azila za napuštene pse u Nemetinu koje potpisuje Martina Demirović.

Udruga i Azil namjeravaju podići prijavu protiv nepoznatog počinitelja, pa mole sve koju prepoznaju psa ili znaju nešto o slučaju da im se jave na broj mobitela 095/872 30 87, kako bi lakše ušli u trag počinitelju.

Pas je mlađi crni mužjak, većeg rasta, a izrazito je druželjubiv. Ovim putem traži mu se i novi dom, pa svi koji su zainteresirani mogu kontaktirati navedeni broj mobitela.

Povratak na Net.hr