Prži plus 40, a zagrebački bazeni zatvoreni

Dok se Zagreb prži na temperaturama primjerenima saharskoj Africi, unutrašnji bazeni najvećih zatvorenih gradskih kupališta su u remontu.

21.8.2012.
10:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U tjednu kad se očekuju rekordno visoke temperature, sva tri zagrebačka unutarnja bazena su u remontu, a tako će i biti do početka prvog jesenskog mjeseca, rujna.

Naime, bazen na Mladosti kod Studentskog doma Stjepan Radić je u remontu cijeli osmi mjesec, bazen Mladost kod Doma sportova je u remontu od 15. kolovoza, a remont bazena u Utrinama počeo je u ponedjeljak, baš u tjednu kada se prognoziraju temperature do plus 40 Celzijevih stupnjeva.

"To je normalno i radi se svake godine jer upravo se osmi mjesec i kraj osmog mjeseca koristi za remont bazena i pripremu za zimsku sezonu. Na Utrinama se moglo kupati sve do 20. kolovoza", kaže nam Andrea Šimag, glasnogovornica podružnice Upravljanje sportskim objektima Zagrebačkog holdinga.

Idite na vanjske bazene

Nije joj neobično što se Holding upušta u radove baš u vrijeme kada se ljudi vraćaju s mora i najviše im treba rashlađenje zbog paklenih vrućina koje su u gradu nesnosne tijekom kolovoza.

"Uvijek je to tako zato što su unutarnji bazeni ljeti manje posjećeni od vanjskih na Šalati i Mladosti, koji nastavljaju s radom dok traje remont", zaključuje Šimag.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali